Sürprizbozan Uncharted 4 hikayesi nedir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Son Heung Min

Decapat
Oyuna 4, bir hırsızın sonu ıle başladım ılk defa oynuyorum en son karımızla yemek yedıgımız yerde kaldım.

Oyuna 4, bir hırsızın sonu ıle başladım ılk defa oynuyorum en son karımızla yemek yedıgımız yerde kaldım.
Ne dediğinizi anlamadım hiç, oyunun kalanını mı soruyorsunuz?, tamamını mı? yoksa seriyi mi?

Athan Drake'in son macerasını konu alır. Oyun, Nathan'ın emekli bir hırsız olarak huzurlu bir yaşam sürmeye çalışırken, kayıp kardeşi Sam'in ortaya çıkmasıyla başlar. Sam, Nathan'ı tekrar hırsızlık dünyasına çekerek, efsanevi korsan hazinesi olan henry Avery'nin peşine düşerler.
Aksiyon dolu sahnelerde, ikili, tehlikeli düşmanlarla, zorlu engellerle ve çeşitli mekanlarla karşılaşır. Nathan, hem geçmişiyle yüzleşirken hem de sam ile olan ilişkisini yeniden değerlendirirken, birçok çatışma ve kovalamaca sahnesi yaşanır. Oyun, sürükleyici hikayesi, etkileyici görselleri ve dinamik dövüş mekanikleriyle doludur. Sonunda, nathan, hem kardeşiyle olan bağını hem de hırsızlık hayatını sorgularken, gerçek mutluluğun ne olduğunu keşfeder.

Bundan sonra hangi oyumu oynamalıyım.

Bu oyun Nathan Drake in hikayesinin son oyunu. Bu oyundan sonra Kayıp Miras çikti ana karakter farklı ve Nathanın abisi Sam bize yardımcı oluyor. Nathan Drake in hikayesinin diğer 3 oyunu PC de bulunmuyor eğer PS'den oynuyorsanız Uncharted Nathan Drake Collection diye bir oyun var Store'de bulabilirsiniz. Bu oyunun içinde Uncharted 1-2-3 bulunuyor.

Son düzenleme:
İlk 3 oyunun sonrasında Nathan Drake'in son macerasını konu alıyor. 2. ve 3. oyunlar oynandıktan sonra 4. oyuna geçmek çok daha mantıklı olur. Son oyununun etkileyeciliğini arttırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…