M MetehanMe1 Centipat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #1 Uncharted 4 PS5 sürümünde oynuyorum. Oyunda 6 saatten kısa sürede oyunu bitirince kupa veriyor. Kupayı kazanmak için bir bug var ben de onu kullandım ama oyunu bitirince kupayı vermedi. Bunu nasıl çözerim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bahsettim bug.
Uncharted 4 PS5 sürümünde oynuyorum. Oyunda 6 saatten kısa sürede oyunu bitirince kupa veriyor. Kupayı kazanmak için bir bug var ben de onu kullandım ama oyunu bitirince kupayı vermedi. Bunu nasıl çözerim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bahsettim bug.
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 6 Mart 2024 #2 Video 7 yıl önce atılmış fixlenmiştir muhtemelen.
M MetehanMe1 Centipat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #3 radaschumi dedi: Video 7 yıl önce atılmış fixlenmiştir muhtemelen. Eki Görüntüle 2134425 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Bunu ps 5 sürümünde düzeltmişler galiba Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu denedim, oldu
radaschumi dedi: Video 7 yıl önce atılmış fixlenmiştir muhtemelen. Eki Görüntüle 2134425 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Bunu ps 5 sürümünde düzeltmişler galiba Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu denedim, oldu