ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.936 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 27 Mayıs 2021 #1 PlayStation yatırıcı sunumunda Uncharted 4'ün bilgisayarlara geleceği duyuruldu. https://www.sony.com/en/SonyInfo/IR/library/presen/irday/pdf/2021/GNS_E.pdf Sunumun dosyalarında 26. sayfaya gelince bir sürpriz ile karşılaşacaksınız. Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
PlayStation yatırıcı sunumunda Uncharted 4'ün bilgisayarlara geleceği duyuruldu. https://www.sony.com/en/SonyInfo/IR/library/presen/irday/pdf/2021/GNS_E.pdf Sunumun dosyalarında 26. sayfaya gelince bir sürpriz ile karşılaşacaksınız. Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Mayıs 2021 #2 Ulan keşke başka bir şey isteseydim uzun süredir bunu istiyordum. Allahım sana şükür Agalar işte şimdi gerçek Playstation oyunu neymiş göreceksiniz. Allaaahhhh
Ulan keşke başka bir şey isteseydim uzun süredir bunu istiyordum. Allahım sana şükür Agalar işte şimdi gerçek Playstation oyunu neymiş göreceksiniz. Allaaahhhh
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2021 #3 Linke tıklarken rickroll çıkacağına o kadar emindim ki... Eee serinin geri kalanı? Önceki oyunları da bilmemiz gerekmez mi?
Linke tıklarken rickroll çıkacağına o kadar emindim ki... Eee serinin geri kalanı? Önceki oyunları da bilmemiz gerekmez mi?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.110 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #4 Çok sevindim aslında ama PS4'deki save dosyasından devam edemeyeceğim içinde biraz üzgünüm. Yani bilgisayarda oynayamayacağım sanırım.
Çok sevindim aslında ama PS4'deki save dosyasından devam edemeyeceğim içinde biraz üzgünüm. Yani bilgisayarda oynayamayacağım sanırım.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Mayıs 2021 #5 iKayraOnur dedi: Çok sevindim aslında ama PS4'deki save dosyasından devam edemeyeceğim içinde biraz üzgünüm. Yani bilgisayarda oynayamayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Kanka zaten çizgisel oyun. Açık dünya falan olsa anlarım ama her türlü hikayeyi oynayacaksın. PS4 varsa ondan oyna. Yoksa PC'de baştan başla işte.
iKayraOnur dedi: Çok sevindim aslında ama PS4'deki save dosyasından devam edemeyeceğim içinde biraz üzgünüm. Yani bilgisayarda oynayamayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Kanka zaten çizgisel oyun. Açık dünya falan olsa anlarım ama her türlü hikayeyi oynayacaksın. PS4 varsa ondan oyna. Yoksa PC'de baştan başla işte.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 27 Mayıs 2021 #6 Güzel haber. PS kullanıcılarının üzülmesine gerek yok, oyun 5 senelik. Oyunun Türkçe dublajı müthiştir.
Güzel haber. PS kullanıcılarının üzülmesine gerek yok, oyun 5 senelik. Oyunun Türkçe dublajı müthiştir.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.110 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #7 Akif dedi: Kanka zaten çizgisel oyun. Açık dünya falan olsa anlarım ama her türlü hikayeyi oynayacaksın. PS4 varsa ondan oyna. Yoksa PC'de baştan başla işte. Genişletmek için tıkla... PS4'ten devam o zaman :/.
Akif dedi: Kanka zaten çizgisel oyun. Açık dünya falan olsa anlarım ama her türlü hikayeyi oynayacaksın. PS4 varsa ondan oyna. Yoksa PC'de baştan başla işte. Genişletmek için tıkla... PS4'ten devam o zaman :/.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Mayıs 2021 #8 körbiginar dedi: Linke tıklarken rickroll çıkacağına o kadar emindim ki... Eee serinin geri kalanı? Önceki oyunları da bilmemiz gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Onlar çok eski. Gelmesinin bir anlamı yok aslında. Bugün gelse bile GTA SA oynuyorsun hissi verir. Oyunun tipine baksana bi Uncharted 1'in. iKayraOnur dedi: PS4'ten devam o zaman :/. Genişletmek için tıkla... Valla kanka keşke PS4'üm dursa da PS4'ten oynasam. Boşver PC'yi Uncharted PS4'te çok güzel. PC'ye dublaj gelmeyebilir zaten.
körbiginar dedi: Linke tıklarken rickroll çıkacağına o kadar emindim ki... Eee serinin geri kalanı? Önceki oyunları da bilmemiz gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Onlar çok eski. Gelmesinin bir anlamı yok aslında. Bugün gelse bile GTA SA oynuyorsun hissi verir. Oyunun tipine baksana bi Uncharted 1'in. iKayraOnur dedi: PS4'ten devam o zaman :/. Genişletmek için tıkla... Valla kanka keşke PS4'üm dursa da PS4'ten oynasam. Boşver PC'yi Uncharted PS4'te çok güzel. PC'ye dublaj gelmeyebilir zaten.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.110 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #9 360388 dedi: PS kullanıcılarının üzülmesine gerek yok, oyun 5 senelik. Oyunun Türkçe dublajı müthiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilgisayardan save kaydına devam edemeden gideceği için üzüldüm . Türkçe dublajı da güzel ayrıca.
360388 dedi: PS kullanıcılarının üzülmesine gerek yok, oyun 5 senelik. Oyunun Türkçe dublajı müthiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilgisayardan save kaydına devam edemeden gideceği için üzüldüm . Türkçe dublajı da güzel ayrıca.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #10 Bloodborne da geliyor mu?