Merhaba, uzun süredir hikayeli oyun aramaktayım, Uncharted almaya karar verdim. Nasıl oyun? Beni sarar m? Far Cry 3, RDR2 gibi oyunları bayılarak oynamış biriyim.
Oyun öneriniz varsa alabilirim.
Hocam PC'deyim.İlk olarak Uncharted Collection oyna, içinde 3 oyun barındırıyor. Bana göre efsane oyunlar. Oyna, beğenmezsen 4'ü hiç oynamazsın zaten. Çünkü hep aynı mantık.
Oyunun akıcılığı muazzam, film gibi akıp gidiyor. Türkçe dublaj ve aralarındaki diyaloglar daha da keyifli hale getiriyor.
Türkçe dublajı aşırı iyi, seslendirenler büyük isimler genelde. PC'de iseniz de ilk 3 oyunun hikaye özetini içeren bir video gibi bir şey izleseniz iyi olur hocam senaryo açısından.Hocam PC'deyim.
Türkçe iyi midir? Diğer oyunlarda biraz tırt oluyordu. Sadece Türkçe alt yazı yeterli olabilir, güzelse kullanırım.
Okan Yalabık falan seslendirmişti. Seslendirmeler kaliteli. Türkçe dublaj dünyada 1. sırada, bu işi en iyi yapan biziz, bu oyunda da oldukça iyi olduğumuzu kanıtlıyoruz. Ruslar gibi 5 karakteri 1 adam seslendirmiyorHocam PC'deyim.
Türkçe iyi midir? Diğer oyunlarda biraz tırt oluyordu. Sadece Türkçe alt yazı yeterli olabilir, güzelse kullanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.