Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #11 Oyun ilk başı çok zevkli geliyor ondan sonra birkaç saat biraz sıkılabilirsin ama sabredersen ileri bölümlerde çok zevk alacaksın.
Oyun ilk başı çok zevkli geliyor ondan sonra birkaç saat biraz sıkılabilirsin ama sabredersen ileri bölümlerde çok zevk alacaksın.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 8 Şubat 2025 #12 Donkobus dedi: Ilk 4 saatinden sonra aşırı sıkıldım, sadece tırman ve bulmaca çözden ibaret bir oyun. Ha dublajı çok iyi ona lafım yok ama sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bulmacalar aşırı zor mu? Mesela RE4 oynarken bulmacaların yarısını YT'den bakmıştım.
Donkobus dedi: Ilk 4 saatinden sonra aşırı sıkıldım, sadece tırman ve bulmaca çözden ibaret bir oyun. Ha dublajı çok iyi ona lafım yok ama sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bulmacalar aşırı zor mu? Mesela RE4 oynarken bulmacaların yarısını YT'den bakmıştım.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.457 Çözümler 23 Yer Tottenham 8 Şubat 2025 #13 w1llard dedi: Hocam bulmacalar aşırı zor mu? Mesela RE4 oynarken bulmacaların yarısını YT'den bakmıştım Genişletmek için tıkla... Toplam 2,3 tanesi falan baya zor. Gerisi çok anlaşılabilir.
w1llard dedi: Hocam bulmacalar aşırı zor mu? Mesela RE4 oynarken bulmacaların yarısını YT'den bakmıştım Genişletmek için tıkla... Toplam 2,3 tanesi falan baya zor. Gerisi çok anlaşılabilir.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 8 Şubat 2025 #14 erenspurs dedi: Toplam 2,3 tanesi falan bayağı zor. Gerisi çok anlaşılabilir. Genişletmek için tıkla... Fazla sıkıntı yok o zaman, bir deneyelim.
erenspurs dedi: Toplam 2,3 tanesi falan bayağı zor. Gerisi çok anlaşılabilir. Genişletmek için tıkla... Fazla sıkıntı yok o zaman, bir deneyelim.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 8 Şubat 2025 #15 w1llard dedi: Hocam bulmacalar aşırı zor mu? Mesela RE4 oynarken bulmacaların yarısını YT'den bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Sonlara doğru biraz zordu ben son bulmacayı ytden bakmıştım.
w1llard dedi: Hocam bulmacalar aşırı zor mu? Mesela RE4 oynarken bulmacaların yarısını YT'den bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Sonlara doğru biraz zordu ben son bulmacayı ytden bakmıştım.