KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Oyunu PS 4 de oynadım. Evde plastik tabancalarla oynadığımız -yani chapter 3 galiba- yere kadar geldim. Şimdi PC'den oynayacağım ama save dosyası bulamadım yardımcı olabilir misin?
Oyunu PS 4 de oynadım. Evde plastik tabancalarla oynadığımız -yani chapter 3 galiba- yere kadar geldim. Şimdi PC'den oynayacağım ama save dosyası bulamadım yardımcı olabilir misin?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 25 Ocak 2024 #2 Kaydedilen oyunlara bak. Artı 0 Eksi
KS KS KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 584297 dedi: Kaydedilen oyunlara bak. Genişletmek için tıkla... Platform değiştirdim. Artı 0 Eksi
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.004 Makaleler 26 Çözümler 519 25 Ocak 2024 #4 PS'deki save dosyasını PC'ye mi aktaracaksın? Anlayamadım pek. PC save konumunu soruyorsan: C:\Kullanıcılar\Kullanıcı ismin\Kaydedilen Oyunlar\Uncharted Legacy of Thieves Collection yolunda bulunuyor. Artı 0 Eksi
PS'deki save dosyasını PC'ye mi aktaracaksın? Anlayamadım pek. PC save konumunu soruyorsan: C:\Kullanıcılar\Kullanıcı ismin\Kaydedilen Oyunlar\Uncharted Legacy of Thieves Collection yolunda bulunuyor.
KS KS KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #5 Emir M. dedi: PS'deki save dosyasını PC'ye mi aktaracaksın? Anlayamadım pek. PC save konumunu soruyorsan: C:\Kullanıcılar\Kullanıcı ismin\Kaydedilen Oyunlar\Uncharted Legacy of Thieves Collection yolunda bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, internetten bir save indireceğim. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: PS'deki save dosyasını PC'ye mi aktaracaksın? Anlayamadım pek. PC save konumunu soruyorsan: C:\Kullanıcılar\Kullanıcı ismin\Kaydedilen Oyunlar\Uncharted Legacy of Thieves Collection yolunda bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, internetten bir save indireceğim.