V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 13 21 Ekim 2022 #1 Uncharted 4'te sinematik sahnelerde ses çok iyi fakat oynarken ki diyalogları, ses 100 yaptığımda bile normal düzeyde duymuyorum. Var mıdır çözümü? Sesler Full. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2022
Uncharted 4'te sinematik sahnelerde ses çok iyi fakat oynarken ki diyalogları, ses 100 yaptığımda bile normal düzeyde duymuyorum. Var mıdır çözümü? Sesler Full.
Çözüm reptile 21 Ekim 2022 Bende de ayni durum söz konusu. Sesler az geliyor diye sesi köklüyorum sonra bir patlama oluyor korkudan sandalyeden firliyorum Güncelleme ile düzeltirler sanirim. Simdilik cözümü yok gibi.
Bende de ayni durum söz konusu. Sesler az geliyor diye sesi köklüyorum sonra bir patlama oluyor korkudan sandalyeden firliyorum Güncelleme ile düzeltirler sanirim. Simdilik cözümü yok gibi.
Vorpee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 340 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #21 Vorpee dedi: Of kanka baştan söylesenize bende çıldırıyordum ya alah razı olsun kardeşim senden. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Çözüm bu niye konuyu tekrar hortlatıyosunuz. Artı 0 Eksi
Vorpee dedi: Of kanka baştan söylesenize bende çıldırıyordum ya alah razı olsun kardeşim senden. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Çözüm bu niye konuyu tekrar hortlatıyosunuz.
KS KS V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 13 17 Şubat 2023 #22 Vorpee dedi: Arkadaşlar Çözüm bu niye konuyu tekrar hortlatıyosunuz. Genişletmek için tıkla... Çözüm o değil hocam. Çözüm, çözümün henüz oyun içinden olmaması. Güncelleme lazım. Şimdilik hâlâ yok. Artı -1 Eksi
Vorpee dedi: Arkadaşlar Çözüm bu niye konuyu tekrar hortlatıyosunuz. Genişletmek için tıkla... Çözüm o değil hocam. Çözüm, çözümün henüz oyun içinden olmaması. Güncelleme lazım. Şimdilik hâlâ yok.