Fota
Picopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu Uncharted 4 ve son çıkan Lost Legacy oyunlarını
Türkçe Dublajlı arıyorum ama Avrupa'da yaşadığım için maalesef.
Bulmak satın almak mümkün değil. Başka ülkelerin PSN Store'larına da baktım.
Maalesef Türkçe Dublajlısı yok ya İngilizce ya da Türkçe altyazılı satılıyor.
Türkiye PSN Store olmadığı için Avrupa'da giriş mümkün değil bir kere oyun TR Account açarak.
Uncharted 4 oyununu almıştım sonra. Birkaç sene sonra tekrar girmek istediğimde giremedim.
Herhalde silinmiş TR Account. Oyunu Türkiye'den sipariş nereden hangi güvenilir satış yerlerinden Avrupa'ya
sipariş verebilirim. Mümkünse yazar mısınız? Ödeme havale yoluyla mümkün olmalı oyun film satış yapan neresi bilindik bir yer var mı? MediaMarkt Türkiye yapmıyor sadece Türkiye seçili kalıyor sipariş verirken. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Bu arada yeniyim ve bu ilk mesajım herkese merhaba
[/B]
Ben bu Uncharted 4 ve son çıkan Lost Legacy oyunlarını
Türkçe Dublajlı arıyorum ama Avrupa'da yaşadığım için maalesef.
Bulmak satın almak mümkün değil. Başka ülkelerin PSN Store'larına da baktım.
Maalesef Türkçe Dublajlısı yok ya İngilizce ya da Türkçe altyazılı satılıyor.
Türkiye PSN Store olmadığı için Avrupa'da giriş mümkün değil bir kere oyun TR Account açarak.
Uncharted 4 oyununu almıştım sonra. Birkaç sene sonra tekrar girmek istediğimde giremedim.
Herhalde silinmiş TR Account. Oyunu Türkiye'den sipariş nereden hangi güvenilir satış yerlerinden Avrupa'ya
sipariş verebilirim. Mümkünse yazar mısınız? Ödeme havale yoluyla mümkün olmalı oyun film satış yapan neresi bilindik bir yer var mı? MediaMarkt Türkiye yapmıyor sadece Türkiye seçili kalıyor sipariş verirken. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Bu arada yeniyim ve bu ilk mesajım herkese merhaba
Son düzenleyen: Moderatör: