Uncharted 4 ve Lostlegacy Türkçe Dublaj bulunabilir mi?

Fota

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Ben bu Uncharted 4 ve son çıkan Lost Legacy oyunlarını
Türkçe Dublajlı arıyorum ama Avrupa'da yaşadığım için maalesef.
Bulmak satın almak mümkün değil. Başka ülkelerin PSN Store'larına da baktım.
Maalesef Türkçe Dublajlısı yok ya İngilizce ya da Türkçe altyazılı satılıyor.
Türkiye PSN Store olmadığı için Avrupa'da giriş mümkün değil bir kere oyun TR Account açarak.
Uncharted 4 oyununu almıştım sonra. Birkaç sene sonra tekrar girmek istediğimde giremedim.
Herhalde silinmiş TR Account. Oyunu Türkiye'den sipariş nereden hangi güvenilir satış yerlerinden Avrupa'ya
sipariş verebilirim. Mümkünse yazar mısınız? Ödeme havale yoluyla mümkün olmalı oyun film satış yapan neresi bilindik bir yer var mı? MediaMarkt Türkiye yapmıyor sadece Türkiye seçili kalıyor sipariş verirken. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Bu arada yeniyim ve bu ilk mesajım herkese merhaba 🙂[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye PSN, Rus PSN, bae PSN'de dublaj ve alt yazı var diye biliyorum. Avrupa'da durum nedir bilmiyorum da biz burada VPN değiştirip o ülkenin Store'undan hesap açıp, plati.ru vb. sitelerden o ülkenin PSN gift kartını alıp oyunu alıyorduk. Ben yıllarca öyle kullandım PS 4'ü şahsen.

Keşke olsaydı ama sanırım bu türkiyede farklı avrupada farklı rus psn vs girdim oyunun detaylarında türkçe audio yok malesef

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı