Uncharted 4 vs Hogwarts Legacy

Uncharted 4 hem grafik olark hem oynanış olarak hem kalite olarak mükemmel bir oyundur manzarası olarak son derece güzel bir oyun.

Sağlam senaryo, gerçekçi kişiliğe sahip karakterler, sürükleyici ve fazla uzatmayıp tadında biten bir oyun istiyorsan Uncharted 4. Ama Harry Potter evreni ilgini çekiyorsa ve çok uzun süreler oynayabileceğin bir oyun istiyorsan Hogwarts Legacy. Ama Hogwarts Legacy belli bir süre sonra sıkabilir çünkü bu tür oyunlar genelde tekrara düşer ve ilk zevki vermez çünkü farklı bir şey sunamaz. Ama Uncharted 4 gibi oyunlarda çizgisellik ağır basar ve senaryo ön plandadır. Film izlemek gibidir. Benim şahsi tavsiyem Uncharted 4.

Bilgisayarcı isen Uncharted 4 oynamanın anlamı yok. Çünkü ilk 3 oyunu oynamadın, karakterle duygusal bir bağın yok. 4 karaktere veda oyunu bir nevi. Anlamadım zaten niye saçma bir şekilde sadece 4'ü getirdiler. İlk üç oyun PS3 Origin'li olduğu için portlamasi sıkıntı o yüzden herhalde. Neyse izlemek benim için oynamakla aynı değil o yüzden izledim argümanıni kabul etmiyorum o yüzden Hogwarts oyna sen bence.

Hocam izledim hikayede gayet hoşuma gitti ilk 3 oyunun. Karakterlerede bol bol güldüğüm eğlendiğim oldu bayağı. Buna rağmen alınmaz mı?

Hocam izledim hikayede gayet hoşuma gitti ilk 3 oyunun. Karakterlerede bol bol güldüğüm eğlendiğim oldu bayağı. Buna rağmen alınmaz mı?

Bu kadar sevdiyseniz alın gitsin, yarı yolda bırakmaz. Sinematik güzel bir oyun deneyimi sunuyor. Karakter arası diyaloglar da işin içine girince film gibi oluyor.

Bu kadar sevdiyseniz alın gitsin, yarı yolda bırakmaz. Sinematik güzel bir oyun deneyimi sunuyor. Karakter arası diyaloglar da işin içine girince film gibi oluyor.

Teşekkürler hocam muhtemelen alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…