sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Mayıs 2021 #1 Uncharted: Nathan Drake Collection'ı bitirdikten sonra hangisi alınmalı? İkisini de alamam sadece birini alabilirim. Uncharted 4'ü daha önce İngilizce oynamıştım ama Türkçe dublaj oynamak isterdim. Kayıp Mirası daha önce oynamadım.
Uncharted: Nathan Drake Collection'ı bitirdikten sonra hangisi alınmalı? İkisini de alamam sadece birini alabilirim. Uncharted 4'ü daha önce İngilizce oynamıştım ama Türkçe dublaj oynamak isterdim. Kayıp Mirası daha önce oynamadım.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 26 Mayıs 2021 #2 Uncharted 4Ama tabii ki Türkçe oyna.
Ivar Lothbrok Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #3 Bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu. Nathan Drake Collection içinde Kayıp Miras yok muydu?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Mayıs 2021 #4 Tabi ki Uncharted 4. Kayıp Miras Uncharted 4'ün yarısı uzunluğunda. Üçlemenin sonuna 4 iyi gider önceden oynamış olsan da. Ivar Lothbrok dedi: Bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu. Nathan Drake Collection içinde Kayıp Miras yok muydu? Genişletmek için tıkla... Hayır Uncharted 4 bile yok.
Tabi ki Uncharted 4. Kayıp Miras Uncharted 4'ün yarısı uzunluğunda. Üçlemenin sonuna 4 iyi gider önceden oynamış olsan da. Ivar Lothbrok dedi: Bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu. Nathan Drake Collection içinde Kayıp Miras yok muydu? Genişletmek için tıkla... Hayır Uncharted 4 bile yok.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 26 Mayıs 2021 #5 Ivar Lothbrok dedi: Bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu. Nathan Drake Collection içinde Kayıp Miras yok muydu? Genişletmek için tıkla... Sadece ilk 3 oyun var. 4. oyun ve Kayıp Miras yok. Uncharted 4 Türkçe dublajlı olarak iyi gider.
Ivar Lothbrok dedi: Bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu. Nathan Drake Collection içinde Kayıp Miras yok muydu? Genişletmek için tıkla... Sadece ilk 3 oyun var. 4. oyun ve Kayıp Miras yok. Uncharted 4 Türkçe dublajlı olarak iyi gider.
Hyundai Santa Fe V6 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.328 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 5 Haziran 2021 #6 Uncharted 4. Kesinlikle. Hayatımı değiştirdi hikayesi.