Sürprizbozan Uncharted 4 yavaş mı ilerliyorum?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fatih Mankan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ3 12100F
16 GB 3200MHZ RAM
500 GB SSD
Oyunda 11.3 saat geçirdim. Şu an Elena ile araba surdugumuz yerdeyim. Sami arıyordum. YT'den bakınca insanlar 10 saatte bitirmiş ben yavas miyim?

Ben 18 saatte bitirdim. Uncharted oynanışa göre zamanı değişen bir oyun. İlk üç oyun için ortalama 10-11 saatte biter diyorlardı hepsini 5-6 saatte bitirdim.

Oyunda 11.3 saat geçirdim. Şu an Elena ile araba surdugumuz yerdeyim. Sami arıyordum. YT'den bakınca insanlar 10 saatte bitirmiş ben yavas miyim?
Oyunun ortalama bitiş süresi 15 saat. O Youtube'da gördüğün 10 saatte bitiren insanlar oyunu daha önceden bitirdiği için nerede ne yapması gerektiğini iyi bilen ve oyunu hızlı oynayan insanlar.

Gerçi yeteri kadar zorlarsan 5 saatte de bitiyor ama ilk defa oynayan biri için 15 saat normal bir süre. Ayrıca oyunu yavaş oynamanız size bir şey kaybettirmez. Aksine etrafta not arayan biriyseniz o notları toplayıp okuduğunuzda bulunduğunuz bölgede yaşanan olayları kafanızda daha iyi canlandırdığınız için keyfiniz artıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı