Grafikler ve seslendirme çok hoşuma gitti ama bana oyunda bir ağırlık var gibi geldi sanki FPS 30'un altında gibi. Sizce PS4 aldırabilecek kadar iyi mi ?
Grafik kalitesi harika, senaryo harika, kontroller ve sesler gerçekten üst düzey. Eski TR dublaj oyunlarda sanki adamların önünde bir metin vermişsin, duygusuz, hissiyatsız bir şekilde sana o metni okuyormuşlar gibi gelirdi. Fakat bu oyunun dublajı gerçekten tam bir sanat eseri olmuş. Naughty Dog oyunu nakış gibi işlemiş. Kusursuz.
Bence alacaksan PS4 al. Çünkü 1500TL'lik bir PC'den daha kalıcı ve daha güzel oyunları var. PC'ye çıkan her oyun PS4'e de çıkıyor ama PS4'e çıkan Infamous Second Son ve Uncharted 4 gibi oyunlar PC'ye çıkmıyor. Eğer LoL,CS:GO gibi oyunlar oynamıyorsanız PS4 alın.
Multiplayer 60 FPS çalışıyor ama benim almadığım şey şu Multiplayer 60 FPS çalışıyor da Singleplayer neden 60 değil ? Multiplayer' da daha çok yorulması lazım.
Multiplayer 60 FPS çalışıyor ama benim almadığım şey şu Multiplayer 60 FPS çalışıyor da Singleplayer neden 60 değil ? Multiplayer' da daha çok yorulması lazım.