Uncharted 4'ü PC’ye nasıl indirebilirim?

caqmaemre

Kilopat
Oyunlarla ilgili çok soru soruyorum kusura bakmayın. Ben yayıncılarda falan çok görüyorum. Bu oyun Türkçe seslendirme falan çok hoşuma gitti. PC'ye indiremiyorum, PS4 oyunu ama indirenler nasıl indirmiş?

Farklı bir platforma çıkmış oyunu PC'de çalıştırmanız imkansız.
Düzgün bir emulator çıkarsa neden olmasın? Mesela PS2, PS1, PS3, PSP oyunları gayet iyi çalışıyor.

Düzgün bir emulator çıkarsa neden olmasın? Mesela PS2, PS1, PS3, PSP oyunları gayet iyi çalışıyor.
Şuan bu konu için yazdım performanslı olmadığını, gelecek için değil. Ps3 için her anlamda iyisi yok ama önceki nesiller bu dönemim bilgisayarları için artık rahatça emulatörde çalışacak oyunlar. Zaten olay birazda güçlü donanıma kalıyor bir yerden sonra. Ama ps4 için pek mümkün değil şuan.

Her konsolun ziyadesi geçtikten sonra çıkıyor zaten sağlam olarak.

Bilgisayarların donanımlarının artmasına bağlıyorum ben bunu.
Yok hocam ya. Misalen aç PS3 emulatörlerinin farklı sistemlerde videolarını izle. Donanımdan ziyade uyumlu donanım etkiliyor. Misalen adam 15 FPS alıyor son sistemle, eski bir donanımsa 30 FPS alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…