ELENA FİSHER Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #1 Dostlar sari sitede bir adam buldum ayni yerde oturuyoruz. Uncharted Collection ve FIFA 19'u PS4 650 TL veriyor bana ciziksiz. Sizce uygun mu fiyat? Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 02:02
Dostlar sari sitede bir adam buldum ayni yerde oturuyoruz. Uncharted Collection ve FIFA 19'u PS4 650 TL veriyor bana ciziksiz. Sizce uygun mu fiyat?
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 341 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #2 Paket halinde 650tl ise kaçırma, bedava bu fiyat fakat çalıştığından emin ol
ELENA FİSHER Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #3 byPrince dedi: Paket halinde 650TL ise kaçırma, bedava bu fiyat fakat çalıştığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi birden veriyor ve tertemiz mis ben parkta bulusup almayi dusunuyordum. Test etmeden ama calistigina nasıl emin olabilirim? Adam video atarim diyor. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 02:03
byPrince dedi: Paket halinde 650TL ise kaçırma, bedava bu fiyat fakat çalıştığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi birden veriyor ve tertemiz mis ben parkta bulusup almayi dusunuyordum. Test etmeden ama calistigina nasıl emin olabilirim? Adam video atarim diyor.
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 341 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #4 Video iste ve alırken de disklerin arkasını kontrol et, bir şey görmüyorsan sorun yaşamazsın.
ELENA FİSHER Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #5 byPrince dedi: Video iste ve alırken de disklerin arkasını kontrol et, bir şey görmüyorsan sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Video atti CD'lerin arkasini gosterdi temiz gibiydi, calisir bence. Cok ucuz zaten. Sadece FIFA'yi o paralara veriyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 02:03
byPrince dedi: Video iste ve alırken de disklerin arkasını kontrol et, bir şey görmüyorsan sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Video atti CD'lerin arkasini gosterdi temiz gibiydi, calisir bence. Cok ucuz zaten. Sadece FIFA'yi o paralara veriyorlar.