Uncharted: Hırsızlar mirası koleksiyonu alınır mı?

electiws

Centipat
Daha fazla  
Steam'de şu an Uncharted indirimde 540 TL'ye geliyor bu fiyata bu oyun değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de şu an Uncharted indirimde 540 TL'ye geliyor bu fiyata bu oyun değer mi?

Satın almadım ama hikayesi muhteşem(YouTube'da oynayanlar var).
Grafikleri söylemiyorum bile, hiç düşünmeden alırdım ben olsam(PC yetmediği için almıyorum)

Oyun güzel de fiyatına değecektir bence. 540 TL benim için sorun olmaz diyorsanız satın alabilirsiniz de 10-15 saat sürecek hikâyeli oyuna o kadar para vermek istemezdim.

Etail'de daha uygun, oyun güzel ama fiyatı bilemem. Etail de steam key veriyor olması lazım.

@pidee Steam key olarak veriliyor. Oyunun site sayfasına gelince orada key olarak verildiği yazıyor. Gene de dikkat etmek lazım. Mesela bazı Far Cry oyunları belki Ubisoft kod olarak da verilebilir, bilemeyiz. Mağaza sayfasına bakmakta fayda var.

@pidee Steam key olarak veriliyor. Oyunun site sayfasına gelince orada key olarak verildiği yazıyor. Gene de dikkat etmek lazım. Mesela bazı Far Cry oyunları belki Ubisoft kod olarak da verilebilir, bilemeyiz. Mağaza sayfasına bakmakta fayda var.
Ubisoft oyunları Etail de yok, voidu da var. en pahalısı 70 liraya kadar iniyor indirimlerde.

Fakat dediğiniz gibi dikkat etmekte fayda var tabii ki.

@pidee yorumunuz için teşekkür ederim, onu biliyorum da belki sonradan eTail de Ubisoft kod olarak satabilir, bilemeyiz. Mağaza sayfasını kontrol etmekte her zaman için fayda var. Hangi platformda olduğu orada yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı