Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu alınır mı?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhabalar, bildiğiniz üzere koleksiyon şu an Steam'de 20 dolar. Oyunun PS4 CD'sine ve PS5'e sahibim. Ancak konsoldan hikayeli oyun oynamayı çok sevmiyorum, TV uzakta kalıyor gibi geliyor ve çok zevk vermiyor. Sizce bilgisayarda çok farklı bir atmosfer yaşatmayı başarabilmiş bir oyun mu? RTX 4070 Super kullanıyorum, PS5 ile arasında ölümcül bir fark yoksa almaya değer de gelmedi. Dediklerimi dikkate alarak ne gibi bir tavsiyede bulunursunuz?

Merhaba, bildiğiniz üzere koleksiyon şu an Steam'de 20 dolar. Oyunun PS4 CD'sine ve PS5'e sahibim. Ancak konsoldan hikayeli oyun oynamayı çok sevmiyorum, TV uzakta kalıyor gibi geliyor ve çok zevk vermiyor. Sizce bilgisayarda çok farklı bir atmosfer yaşatmayı başarabilmiş bir oyun mu? RTX 4070 Super kullanıyorum, PS5 ile arasında ölümcül bir fark yoksa almaya değer de gelmedi. Dediklerimi dikkate alarak ne gibi bir tavsiyede bulunursunuz?

Bence alınmaz hocam sırf bilgisayar için.

Şunu eklemeyi unutmuşum; sadece Uncharted 4 CD'sine sahibim. Diğer oyunu bir aralar PS+ kütüphanesinden eklemiştim ancak üyeliğimi uzun süre önce iptal ettim. O yüzden Uncharted'ın sanırım Kayıp Miras oyununa sahip değilim.

Onun harici ben de genel olarak çok gerekli bulmadım ancak yorumlarınızı merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı