Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu alınır mı?

BloodLort

Centipat
Daha fazla  
Epic Games'te Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu 360 lira hikayesi falan güzel mi sarar mı?

Gayet güzel oyundur.Aksiyon seviyorsanız gayet sarar şans verilebilir bir oyun.

Hikaye odaklı oyun seviyorsan güzel bir macera oyunu. Türkçe sesiylede güzel bir hava katıyor. Büyük bir monitörde bana sarmıştı oyun.

Hem Türkçe seslendirme hem de oyunun kendisi bence baya iyi oynamanı öneririm.

Peki The Last of Us Part 1 nasıl onun hakkında bir bilginiz var mı onunda indirimi güzel.

Peki The Last of Us Part 1 nasıl onun hakkında bir bilginiz var mı onunda indirimi güzel.
Çok iyi oyun onunda Türkçe seslendirmesi var ve hikayesi beni çok fena sarmıştı, tavsiye ederim.

Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, sinematik ve çizgisel yapısıyla özgürlük sunmayan ve kısa sürede biten bir oyun. 360 TL'lik fiyatına rağmen tekrar oynanabilirliği düşük ve bazı PC kullanıcılarında optimizasyon sorunları yaşanabiliyor. Aksiyon ağırlıklı, derinlikten uzak bu yapım; sürekli aynı mekaniklerle birkaç saat sonra oyuncuyu sıkacak düzeyde. Fiyatına asla deyecek kalitede değil. Almanızı asla tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…