Uncharted iade edilip başka oyun alınmalı mı?

564803

Hectopat
Bildiğiniz gibi 1 haftalık bir son bahar indirimine girdik fakat bu sürede benim param çok, çok, çok kısıtlı. Sadece 700 liram var. Bu 700 liraya Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu aldım. Resident Evil serisini de istiyorum fakat dediğim gibi param kısıtlı. Sizce Uncharted'i iade edip Resident Evil 4 ya da başka Resident Evil oyunu alınır mı? Hangi oyunun daha uzun sürdüğünü de öğrenebilirsem ona göre fikrim değişebilir.
19 dolara Resident Evil 2 ve village alabilirim ya da iade etmeyip Uncharted oynayabilirim.

Karar sizin lakin yine de söylemeliyim ki, Uncharted oynama fikrine daha yakınım çünkü Tomb Raider ve benzeri oyunları seviyorum. Ama yine de fikirlerinizi söylerseniz fena olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Boş ver hocam residenti takıl Uncharted'de.

Uncharted'ı geçen sene 300 liraya almıştım epicten, illa Steam'de olsun demiyorsan iade edip Epic indirimlerini bekleyebilirsin.

Oyun saatine göre düşünürsek RE oyunlarından gitmeniz çok daha mantıklı. Ben olsam Resident Evil'ları alırdım.

Eğer koleksiyon yapmıyorsan paylaşımlı hesap öneririm. 100 liraya istediğin 5 oyunu oynarsın.

Uncharted oynayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…