modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 300 TL'ye düşmüş Steam'de, oyun kesinlikle oynamaya değer bir oyun mu yoksa eh işte denilebilecek sıradan bir oyun mu, ona göre alacağım? Bu ekonomide bir oyuna 300TL verirken iki defa düşünmek zorundayım maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2023
300 TL'ye düşmüş Steam'de, oyun kesinlikle oynamaya değer bir oyun mu yoksa eh işte denilebilecek sıradan bir oyun mu, ona göre alacağım? Bu ekonomide bir oyuna 300TL verirken iki defa düşünmek zorundayım maalesef.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 28 Haziran 2023 #2 modric dedi: 300 TL'ye düşmüş Steam'de, oyun kesinlikle oynamaya değer bir oyun mu yoksa eh işte denilebilecek sıradan bir oyun mu, ona göre alacağım? Bu ekonomide bir oyuna 300TL verirken iki defa düşünmek zorundayım maalesef. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oynanır. Türkçe dublaj + mükemmel bir aksiyon macera oyunu uncharted 4. Diğer oyun da dlc gibi ama o da güzel uncharted 4 kadar olmasa da.
modric dedi: 300 TL'ye düşmüş Steam'de, oyun kesinlikle oynamaya değer bir oyun mu yoksa eh işte denilebilecek sıradan bir oyun mu, ona göre alacağım? Bu ekonomide bir oyuna 300TL verirken iki defa düşünmek zorundayım maalesef. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oynanır. Türkçe dublaj + mükemmel bir aksiyon macera oyunu uncharted 4. Diğer oyun da dlc gibi ama o da güzel uncharted 4 kadar olmasa da.
MacArthur_1880 Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 968 Yer Marseille Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şuanlık yok 28 Haziran 2023 #3 PS5 varken oynamadığım ratchet clank oyununa 600 TL verdim pişman değilim al gitsin sen de.
Aliwrz Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 334 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060-İ510400f Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2023 #4 MacArthur_1880 dedi: PS5 varken oynamadığım ratchet clank oyununa 600 TL verdim pişman değilim al gitsin sen de. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasını bir tek ben mi anlayamadım?
MacArthur_1880 dedi: PS5 varken oynamadığım ratchet clank oyununa 600 TL verdim pişman değilim al gitsin sen de. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasını bir tek ben mi anlayamadım?
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 30 Haziran 2023 #5 Aliwrz dedi: Konu ile alakasını bir tek ben mi anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Fiyat ucuz beğenmezsen bir şey olmaz diyor herhalde.
Aliwrz dedi: Konu ile alakasını bir tek ben mi anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Fiyat ucuz beğenmezsen bir şey olmaz diyor herhalde.
E Erostales Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #6 Nays ile 100TL cashback alabiliyosun, sanirim 200TL'ye alabilirsiniz.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 30 Haziran 2023 #7 modric dedi: 300 TL'ye düşmüş Steam'de, oyun kesinlikle oynamaya değer bir oyun mu yoksa eh işte denilebilecek sıradan bir oyun mu, ona göre alacağım? Bu ekonomide bir oyuna 300TL verirken iki defa düşünmek zorundayım maalesef. Genişletmek için tıkla... Mükemmel oyun hocam. İçinde Uncharted 4 ve Lost legacy var. PS5 üzerinden ikisini de bitirdim. Kesinlikle almaya değer.
modric dedi: 300 TL'ye düşmüş Steam'de, oyun kesinlikle oynamaya değer bir oyun mu yoksa eh işte denilebilecek sıradan bir oyun mu, ona göre alacağım? Bu ekonomide bir oyuna 300TL verirken iki defa düşünmek zorundayım maalesef. Genişletmek için tıkla... Mükemmel oyun hocam. İçinde Uncharted 4 ve Lost legacy var. PS5 üzerinden ikisini de bitirdim. Kesinlikle almaya değer.