ArtYoM0 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2024 #1 Uncharted Legacy of Thieves Collection'ın Epic Games'ten bilgisayar versiyonunu satın aldım ama nasıl Türkçe yama yaparım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Uncharted Legacy of Thieves Collection'ın Epic Games'ten bilgisayar versiyonunu satın aldım ama nasıl Türkçe yama yaparım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.056 Makaleler 1 Çözümler 566 15 Mayıs 2024 #2 Oyun Türkçe zaten, yamaya gerek yok. Artı 0 Eksi Çözüm
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 15 Mayıs 2024 #3 Oyunda Türkçe dublaj bile var hocam. Ne yaması? Artı 0 Eksi
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.389 Makaleler 8 Çözümler 165 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #4 Ayarlara giriyorsun ve "Türkçe" seçeneğini seçiyorsun. Oyunda Okan Yalabık'ın Türkçe dublajı bile var. Oyun içinde de olan Türkçe dublajlı fragman: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ayarlara giriyorsun ve "Türkçe" seçeneğini seçiyorsun. Oyunda Okan Yalabık'ın Türkçe dublajı bile var. Oyun içinde de olan Türkçe dublajlı fragman: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ArtYoM0 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2024 #5 GFYT dedi: Oyun Türkçe zaten, yamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... 517298 dedi: Oyunda Türkçe dublaj bile var hocam. Ne yaması? Genişletmek için tıkla... UmutMelihAkyol dedi: Ayarlara giriyorsun ve "Türkçe" seçeneğini seçiyorsun. Oyunda okan yalabık'ın Türkçe dublajı bile var. Oyun içinde de olan Türkçe dublajlı fragman: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam fark etmedim kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Oyun Türkçe zaten, yamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... 517298 dedi: Oyunda Türkçe dublaj bile var hocam. Ne yaması? Genişletmek için tıkla... UmutMelihAkyol dedi: Ayarlara giriyorsun ve "Türkçe" seçeneğini seçiyorsun. Oyunda okan yalabık'ın Türkçe dublajı bile var. Oyun içinde de olan Türkçe dublajlı fragman: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam fark etmedim kusura bakmayın.
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.947 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #6 Yamayı bırak dublaj bile var. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 15 Mayıs 2024 #7 ArtYoM0 dedi: Hocam fark etmedim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam konu açmadan önce en başta oyun fragmanına falan baksaydınız direkt körü körüne oyunu alıp direkt Türkçe yama için konu açmak Artı 0 Eksi
ArtYoM0 dedi: Hocam fark etmedim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam konu açmadan önce en başta oyun fragmanına falan baksaydınız direkt körü körüne oyunu alıp direkt Türkçe yama için konu açmak
KS KS ArtYoM0 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2024 #8 Erkan Skywalker dedi: Hocam konu açmadan önce en başta oyun fragmanına falan baksaydınız direkt körü körüne oyunu alıp direkt Türkçe yama için konu açmak Genişletmek için tıkla... SimonFive dedi: Yamayı bırak dublaj bile var. Genişletmek için tıkla... Vallahi haklısınız hocam Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Hocam konu açmadan önce en başta oyun fragmanına falan baksaydınız direkt körü körüne oyunu alıp direkt Türkçe yama için konu açmak Genişletmek için tıkla... SimonFive dedi: Yamayı bırak dublaj bile var. Genişletmek için tıkla... Vallahi haklısınız hocam