Epic Games Uncharted: Legacy Of Thieves Collections 301 TL

En son konu kaç ay önce açılmış.

Çok özür dilerim amacım fiyatı kötülemek değildi.

Çok özür dilerim. Amacım, fiyatı kötülemek değildi.

Özür dilemelik durum yok da fiyatı keşke daha ucuza olsa ve biz de daha uyguna alabilsek. Biz de bunu isteriz ancak mevcut ekonomide mümkün değil maalesef.

Özür dilemelik durum yok da fiyatı keşke daha ucuza olsa ve biz de daha uyguna alabilsek. Biz de bunu isteriz ancak mevcut ekonomide mümkün değil maalesef.
evet indirimli halinin bile ne kadar pahalı değil mi

@Wartuse, dışarıda bir menü yemek yemenin 150-200 TL'ye yaklaştığı zamanda indirimli AAA oyun 300 TL. Aslında çok da pahalı değil de dediğiniz gibi gene de pahalı. 10-15 saat sürecek hikâyeli oyuna bu kadar para vermek istemezdim.

Bu fiyatlara elbette para verilmez normal şartlar da ama malum TL nin değer kaybetmesi, ekonomik kriz inanın bu fiyatları bile sevinir olduk. İleri zamanlar da bu fiyatlara almak imkansız olacak, ayrıca Türkçe destekli oyunları alıp daha çok Türkçe destekli oyunların çıkmasını sağlamak lazım diye düşünüyorum.

@Myotismon_43, Sony bir o kadar da Türk pazarından ekmek yedi de yapmak zorunda da değillerdi tabii ki. Türkçe dil destekli oyunlara da elimizden geldiğince destek vermek gerek.

Çok boş yapanlar olmuş harbiden. Bu fiyatlar ekonomiye göre gayet makul bir seviyede şu anda. Bundan 1 sene sonra yine zam gelincede , geçen sene 300 TL’ye satılıyordu bu fiyata alınmaz dersiniz. Kur hergün az az yükseliyor. Sabit dursa ya da az düşse bende pahalı diyecem ama maalesef öyle bir şey söz konusu değil. Hoşuna gidenler alabilir. Gitmeyenlerde almasın bu kadar basit. Ayrıca oyunda TR dublaj var. Crysis’den başka bu seviye oyunların kaçında TR altyazıyı geçtim, dublajı gördünüz mü acaba. Yok Rdr 2 70 Tl’ye aldım falan yazmışsınız birde, en basitinden 70 Tl ye o zaman dışarıda nasıl bir yemek yiyebiliyordun şu an nasıl bir yemek yiyebiliyorsun.

Klasik indie oyunları bile 5-10 dolar arası gelmiş bu oyunun fiyatı 100tl olmalı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…