sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #1 Uncharted Nathan Drake Collection hakkında ne düşünüyorsunuz, alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2021
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #2 Kesinlikle alınır.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #3 KaysRekt dedi: Kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... İndirime girmesini bekliyorum 144 TL fazla bence o oyun için.
KaysRekt dedi: Kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... İndirime girmesini bekliyorum 144 TL fazla bence o oyun için.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #4 sakinolum dedi: İndirime girmesini bekliyorum 144 TL fazla bence o oyun için. Genişletmek için tıkla... Tek oyun değil 3 oyun alıyorsunuz hocam o fiyata ayrıca 144 TL de 3 oyun için gayet makul bir fiyat tabii indirim beklerseniz daha iyi olur.
sakinolum dedi: İndirime girmesini bekliyorum 144 TL fazla bence o oyun için. Genişletmek için tıkla... Tek oyun değil 3 oyun alıyorsunuz hocam o fiyata ayrıca 144 TL de 3 oyun için gayet makul bir fiyat tabii indirim beklerseniz daha iyi olur.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 25 Nisan 2021 #5 Plus bedava vermişti şu an o para verileceğine yıllık Plus almış olsan birçok oyuna kavuşurdun. Hem de 4. oyunu da vermişti.
Plus bedava vermişti şu an o para verileceğine yıllık Plus almış olsan birçok oyuna kavuşurdun. Hem de 4. oyunu da vermişti.
holyted Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #6 sakinolum dedi: İndirime girmesini bekliyorum 144 TL fazla bence o oyun için.bende onu Genişletmek için tıkla... sakinolum dedi: İndirime girmesini bekliyorum 144 TL fazla bence o oyun için. Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum indirime girerse direk alıcam daha önce uncherted 4 ü oynamıstım biraz tersten gidiyorum ama bisi olmaz heralde
sakinolum dedi: İndirime girmesini bekliyorum 144 TL fazla bence o oyun için.bende onu Genişletmek için tıkla... sakinolum dedi: İndirime girmesini bekliyorum 144 TL fazla bence o oyun için. Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum indirime girerse direk alıcam daha önce uncherted 4 ü oynamıstım biraz tersten gidiyorum ama bisi olmaz heralde
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #7 holyted dedi: Bende bekliyorum indirime girerse direk alacağım daha önce uncherted 4'ü oynamıstım biraz tersten gidiyorum ama bisi olmaz herhalde Genişletmek için tıkla... Bende aynen. Krmdmrz dedi: Plus bedava vermişti şu an o para verileceğine yıllık Plus almış olsan birçok oyuna kavuşurdun. hem de 4. oyunu da vermişti. Genişletmek için tıkla... Online oyun oynamıyorum.
holyted dedi: Bende bekliyorum indirime girerse direk alacağım daha önce uncherted 4'ü oynamıstım biraz tersten gidiyorum ama bisi olmaz herhalde Genişletmek için tıkla... Bende aynen. Krmdmrz dedi: Plus bedava vermişti şu an o para verileceğine yıllık Plus almış olsan birçok oyuna kavuşurdun. hem de 4. oyunu da vermişti. Genişletmek için tıkla... Online oyun oynamıyorum.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #8 Krmdmrz dedi: Plus bedava vermişti şu an o para verileceğine yıllık Plus almış olsan birçok oyuna kavuşurdun. Hem de 4. oyunu da vermişti. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz konu dışı ama alltaki videoyu size hediye ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 0:11-0:16
Krmdmrz dedi: Plus bedava vermişti şu an o para verileceğine yıllık Plus almış olsan birçok oyuna kavuşurdun. Hem de 4. oyunu da vermişti. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz konu dışı ama alltaki videoyu size hediye ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 0:11-0:16
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #9 KaysRekt dedi: Tek oyun değil 3 oyun alıyorsunuz hocam o fiyata ayrıca 144 TL de 3 oyun için gayet makul bir fiyat tabii indirim beklerseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. KaysRekt dedi: Hocam biraz konu dışı ama alltaki videoyu size hediye ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 0:11-0:16 Genişletmek için tıkla... Shjddkslsösşslkssk.
KaysRekt dedi: Tek oyun değil 3 oyun alıyorsunuz hocam o fiyata ayrıca 144 TL de 3 oyun için gayet makul bir fiyat tabii indirim beklerseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. KaysRekt dedi: Hocam biraz konu dışı ama alltaki videoyu size hediye ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 0:11-0:16 Genişletmek için tıkla... Shjddkslsösşslkssk.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 25 Nisan 2021 #10 KaysRekt dedi: Hocam biraz konu dışı ama alltaki videoyu size hediye ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 0:11-0:16 Genişletmek için tıkla... Geçmiş geridedir önemli olan şimdiki günlere bakmaktır. Ben: Eee?
KaysRekt dedi: Hocam biraz konu dışı ama alltaki videoyu size hediye ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 0:11-0:16 Genişletmek için tıkla... Geçmiş geridedir önemli olan şimdiki günlere bakmaktır. Ben: Eee?