7 7maliem7 Kilopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 63 7 Ocak 2017 #1 Nathan Drake Collection indirime girdi ben de Türkiye PSN hesabımdan almak istiyorum fakat alt yazı ve ses kısmında Türkçe yazmıyor. Bu oyunda var mı, Türkçe dublaj destekliyor mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2017
Nathan Drake Collection indirime girdi ben de Türkiye PSN hesabımdan almak istiyorum fakat alt yazı ve ses kısmında Türkçe yazmıyor. Bu oyunda var mı, Türkçe dublaj destekliyor mu ?
hazar99 Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 906 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #2 Türkçe dublaj ve altyazı var. Ben oynadım. Ondan biliyorum.
ogzozkrt Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 12 9 Ocak 2017 #3 Türkiye PSN den aldığına emin ol. Normalde yazması lazım orada. Belki bir hata olmuştur dil desteği görünmüyor olabilir. Ama Türkçe var %100.
Türkiye PSN den aldığına emin ol. Normalde yazması lazım orada. Belki bir hata olmuştur dil desteği görünmüyor olabilir. Ama Türkçe var %100.
KABAMSI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.050 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2017 #4 Türkiye psn den alırsan oyun türkçe sesli ve alt yazılı. Vede evet yazmıyor oyun açıklamasında oraya takılma birçok oyunda öyle.
Türkiye psn den alırsan oyun türkçe sesli ve alt yazılı. Vede evet yazmıyor oyun açıklamasında oraya takılma birçok oyunda öyle.