Uncharted Nathan Drake Collection'da senaryo ve hızlı bitirme arasındaki fark nedir?

Merhaba, Uncharted serisini oynarken bir şey fark ettim senaryo ve hızlı bitirme var bu tam olarak nedir yani ara sahne atlama gibi durumu var mı?

Fandom Wiki'de "normal bi' oynayıştan farkı olmadığını, sadece arayüze o oynayışınızda ne kadar zaman harcadığınızı gösteren bi' sayaç eklediğini" yazmışlar. Belli bi' sürede oyun(lar)ı bitirmeyle alakalı başarımlar veriyormuş.

Hocam ara sahne atlama veya Hikaye'yi eksik anlatma vb bir şey yoksa sorun yok benim için

Hocam ara sahne atlama veya hikayeyi eksik anlatma gibi bir şey yoksa sorun yok benim için.
Öyle bi' şeyden bahsetmemişler, internette de ara sahnelerin sayacı etkilemediğini (yani sayılmadığını) yazan olmuş ama sadece tek bi' yerde yazdığı için emin değilim.
@lorox dexter phoenix
Asıl derdiniz hikayeyse basitçe senaryo üzerinden oynasanız ya? Sonuçta yeterince hızlı bitiremezseniz başarım alamayacağınız için Speed Run'da oynamanızın bi' anlamı olmayacak.
Hem hikayeyi dert edip hem de aceleye getirerek oynamaya çalışırsanız da oynadığınızdan ne kadar bi' şey anlarsınız bilmiyorum, gerek yok bence.

Son düzenleme:
Merhaba, Uncharted serisini oynarken bir şey fark ettim senaryo ve hızlı bitirme var bu tam olarak nedir yani ara sahne atlama gibi durumu var mı?
İlk 3 oyunun PS4 versiyonlarını kast ediyorsun. Bu sürümlerde dediğin gibi senaryo ve hızlı bitirme (speedrun) modları var. Dümdüz hikâyeden ilerleyeceğim diyorsan senaryo modunu oyunu. Hızlı bitirme modunda sayaç var ve koleksiyon kupalarından birini sadece hızlı bitirme modunda kazanabiliyorsun. 2-3 hafta önce ben de speedrun kupasını (oyunu 4 saat 15 dakikanın altında bitirme) kazanmak için hızlı bitirmede oynamıştım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…