masQee Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 2600 Gigabyte GTX 1660 SUPER Asus Prime B450m Kioxia 500 gb m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı 20 Ocak 2023 #21 borisyeisar dedi: Bütçenize bağlı kasa önerisi. Sıvı soğutmaya gerek yok. Üst taraftaki filtre ön tarafa olmaz, küçük gelir. denenebilir yine de. Camsız şekilde kullanırsanız aşırı toz ile karşılaşırsınız sadece. Genişletmek için tıkla... Çok fazla yazıyorum kusura bakmayın bu olur mu ? Amazondan almak zor olacak şimdi. https://www.hepsiburada.com/silverstone-2x14cm-miknatisli-fan-filtresi-guc-kaynagi-ve-kasa-yan-panel-icin-sst-ff142b-pm-bd803954
borisyeisar dedi: Bütçenize bağlı kasa önerisi. Sıvı soğutmaya gerek yok. Üst taraftaki filtre ön tarafa olmaz, küçük gelir. denenebilir yine de. Camsız şekilde kullanırsanız aşırı toz ile karşılaşırsınız sadece. Genişletmek için tıkla... Çok fazla yazıyorum kusura bakmayın bu olur mu ? Amazondan almak zor olacak şimdi. https://www.hepsiburada.com/silverstone-2x14cm-miknatisli-fan-filtresi-guc-kaynagi-ve-kasa-yan-panel-icin-sst-ff142b-pm-bd803954
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.376 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 20 Ocak 2023 #22 masQee dedi: Çok fazla yazıyorum kusura bakmayın bu olur mu ? Amazondan almak zor olacak şimdi. https://www.hepsiburada.com/silverstone-2x14cm-miknatisli-fan-filtresi-guc-kaynagi-ve-kasa-yan-panel-icin-sst-ff142b-pm-bd803954 Genişletmek için tıkla... Kasanızın ölçülerine bağlı hocam. Yüksek ihtimal olmaz. 35'e 15 gibi bir rakam gerekir diye düşünüyorum.
masQee dedi: Çok fazla yazıyorum kusura bakmayın bu olur mu ? Amazondan almak zor olacak şimdi. https://www.hepsiburada.com/silverstone-2x14cm-miknatisli-fan-filtresi-guc-kaynagi-ve-kasa-yan-panel-icin-sst-ff142b-pm-bd803954 Genişletmek için tıkla... Kasanızın ölçülerine bağlı hocam. Yüksek ihtimal olmaz. 35'e 15 gibi bir rakam gerekir diye düşünüyorum.
masQee Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 2600 Gigabyte GTX 1660 SUPER Asus Prime B450m Kioxia 500 gb m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı 20 Ocak 2023 #23 borisyeisar dedi: Kasanızın ölçülerine bağlı hocam. Yüksek ihtimal olmaz. 35'e 15 gibi bir rakam gerekir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 44 e 18 civarı gerekiyor ölçtüm metreyle yapacak bir şey yok temizliğe dikkat edeceğiz peki bu kasaya gerek var mı ?. www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-argb-usb-32-mid-tower-kasa_u9934
borisyeisar dedi: Kasanızın ölçülerine bağlı hocam. Yüksek ihtimal olmaz. 35'e 15 gibi bir rakam gerekir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 44 e 18 civarı gerekiyor ölçtüm metreyle yapacak bir şey yok temizliğe dikkat edeceğiz peki bu kasaya gerek var mı ?. www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-argb-usb-32-mid-tower-kasa_u9934
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.376 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 20 Ocak 2023 #24 masQee dedi: 44 e 18 civarı gerekiyor ölçtüm metreyle yapacak bir şey yok temizliğe dikkat edeceğiz peki bu kasaya gerek var mı ?. www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-argb-usb-32-mid-tower-kasa_u9934 Genişletmek için tıkla... Maalesef bu kasa modelini bilmiyorum, fotoğraflardan da net anlayamadım. 0 alacaksanız bütçenizle birlikte yeni konu açın yardımcı olur arkadaşlar.
masQee dedi: 44 e 18 civarı gerekiyor ölçtüm metreyle yapacak bir şey yok temizliğe dikkat edeceğiz peki bu kasaya gerek var mı ?. www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-argb-usb-32-mid-tower-kasa_u9934 Genişletmek için tıkla... Maalesef bu kasa modelini bilmiyorum, fotoğraflardan da net anlayamadım. 0 alacaksanız bütçenizle birlikte yeni konu açın yardımcı olur arkadaşlar.
PaRaDoKs Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #25 masQee dedi: Ekran görüntüsündeki değerler nasıl bana biraz yüksek geldi. CPU arada 100'lere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu değerler hiç iç açıcı değerler değil olması gerekenin çok üstündeler. Kasanızın hava akışı kötü olabilir ya da bilinçsiz OC yapmış olabilir misiniz acaba? Cam tamperi sökü oynayabilirsiniz. Onun dışında ek soğutucu alabilirsiniz.
masQee dedi: Ekran görüntüsündeki değerler nasıl bana biraz yüksek geldi. CPU arada 100'lere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu değerler hiç iç açıcı değerler değil olması gerekenin çok üstündeler. Kasanızın hava akışı kötü olabilir ya da bilinçsiz OC yapmış olabilir misiniz acaba? Cam tamperi sökü oynayabilirsiniz. Onun dışında ek soğutucu alabilirsiniz.