Uncharted serisi hangi sırayla oynanmalı?

migration

Megapat
Selamlar,
Daha önce Uncharted hiç oynamadım. PS 5 üzerinden oynayacağım. Mağazada aşağıdaki oyunlar gözüküyor. Buradakilerin nasıl bir sıralaması var? Bunlar dışında öncesinde oynamam gereken var mı?

Uncharted Nathan Drake Collection almanız ve önce Uncharted 4'ün PS4 versiyonunda indirim döneminde 80 liraya alıp 90 liraya PS5 upgrade yaparak Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu sürümüne yükseltmeniz yeterlidir. Eğer PS Plus kullanıyorsanız hepsi aboneliğe dahil almanıza gerek yok. Sıralama:

Uncharted Golden Abyss*
Uncharted 1
Uncharted 2
Uncharted 3
Uncharted 4
Uncharted Kayıp Miras

*Uncharted Golden Abyss sadece PS Vita'da bulunuyor bunu göz önünde bulundurun ha oynamasanız da çok birşey kaybetmezsiniz, asıl bombalar 2,3,4. oyunlardır.

1 2 3 4 şeklinde oynayacaksınız.

Attığım görüntüde 1-2-3-4 diye belirtilmemiş işte. O yüzden sormuştum.

Uncharted 1 dediğiniz Uncharted Nathan Drake Collection içerisinde mi geliyor?

Attığım görüntüde 1-2-3-4 diye belirtilmemiş işte. O yüzden sormuştum.

Uncharted 1 dediğiniz Uncharted Nathan Drake Collection içerisinde mi geliyor?
1,2,3 Nathan Drake Collection içerisine; 4 ve Kayıp Miras ise Hırsızlar Mirası Koleksiyonu içerisine dahildir. Yukarda dediğim yöntemle indirim dönemlerinde 5 oyunu da en uygun şekilde alabilirsiniz.

1,2,3 Nathan Drake Collection içerisine; 4 ve Kayıp Miras ise Hırsızlar Mirası Koleksiyonu içerisine dahildir. Yukarda dediğim yöntemle indirim dönemlerinde 5 oyunu da en uygun şekilde alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…