icardi10 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Hiç Uncharted oynamadım. Serinin hangi oyunundan başlamalıyım ya da oynamadan önce filmini mi izlemeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2025
Hiç Uncharted oynamadım. Serinin hangi oyunundan başlamalıyım ya da oynamadan önce filmini mi izlemeliyim?
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 14 17 Şubat 2025 #2 Eğer PS üzerinden oynayacaksanız 1 ile başlayın ve ilerleyin. Artı 0 Eksi
KS KS icardi10 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 Garibo dedi: Eğer PS üzerinden oynayacaksanız 1 ile başlayın ve ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Yok PC'den oynayacağım. Garibo dedi: Eğer PS üzerinden oynayacaksanız 1 ile başlayın ve ilerleyin. Genişletmek için tıkla... PS4'üm var ama fiyat tuzlu geldi biraz. Artı 0 Eksi
Garibo dedi: Eğer PS üzerinden oynayacaksanız 1 ile başlayın ve ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Yok PC'den oynayacağım. Garibo dedi: Eğer PS üzerinden oynayacaksanız 1 ile başlayın ve ilerleyin. Genişletmek için tıkla... PS4'üm var ama fiyat tuzlu geldi biraz.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 14 17 Şubat 2025 #4 icardi10 dedi: Yok PC'den oynayacağım. PS4'üm var ama fiyat tuzlu geldi biraz. Genişletmek için tıkla... Plus aboneliğinde tüm seriyi oynayabilirsiniz. Deluxe paket içerisinde tüm seri mevcuttu diye hatırlıyorum. Ben oradan bitirmiştim. Artı 0 Eksi
icardi10 dedi: Yok PC'den oynayacağım. PS4'üm var ama fiyat tuzlu geldi biraz. Genişletmek için tıkla... Plus aboneliğinde tüm seriyi oynayabilirsiniz. Deluxe paket içerisinde tüm seri mevcuttu diye hatırlıyorum. Ben oradan bitirmiştim.
KS KS icardi10 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #5 Garibo dedi: Plus aboneliğinde tüm seriyi oynayabilirsiniz. Deluxe paket içerisinde tüm seri mevcuttu diye hatırlıyorum. Ben oradan bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Plus yok bende Artı 0 Eksi
Garibo dedi: Plus aboneliğinde tüm seriyi oynayabilirsiniz. Deluxe paket içerisinde tüm seri mevcuttu diye hatırlıyorum. Ben oradan bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Plus yok bende