LykiaS18 Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Bu iki Uncharted oyununun farkı ne? İlk 3 oyunu daha ucuza barındırıyordu onu biliyorum ama bu ikisinin farkı nedir?
Bu iki Uncharted oyununun farkı ne? İlk 3 oyunu daha ucuza barındırıyordu onu biliyorum ama bu ikisinin farkı nedir?
LykiaS18 Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #3 Euwiel dedi: 3 oyunun birleşimi. Genişletmek için tıkla... Hayır iki farklı olması neden onu bende bilmiyorum.
Euwiel dedi: 3 oyunun birleşimi. Genişletmek için tıkla... Hayır iki farklı olması neden onu bende bilmiyorum.
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.157 Makaleler 2 Çözümler 12 24 Temmuz 2022 #4 LykiaS18 dedi: Hayır iki farklı olması neden onu ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum ikisi de aynı oyunun farklı kapak tasarımlı halleri. İkisi de aynı.
LykiaS18 dedi: Hayır iki farklı olması neden onu ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum ikisi de aynı oyunun farklı kapak tasarımlı halleri. İkisi de aynı.
Euwiel Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 24 Temmuz 2022 #5 LykiaS18 dedi: Hayır iki farklı olması neden onu bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim ama ikisinin arasında bir fark yok satıcıdan dolayı olabilir.
LykiaS18 dedi: Hayır iki farklı olması neden onu bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim ama ikisinin arasında bir fark yok satıcıdan dolayı olabilir.
T Trojan48 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #6 LykiaS18 dedi: Hayır iki farklı olması neden onu bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biri Remastered biri değil sanırım.
LykiaS18 dedi: Hayır iki farklı olması neden onu bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biri Remastered biri değil sanırım.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 24 Temmuz 2022 #7 İkisi de aynı, kapak tasarımları farklı. AB ve ABD sürüm farkı gibi bir şey de olabilir ama içerik aynı.
İkisi de aynı, kapak tasarımları farklı. AB ve ABD sürüm farkı gibi bir şey de olabilir ama içerik aynı.