Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 5 Aralık 2015 #1 Playstation store, 48 saatte 1 indirim yapmaya devam ediyor. Uncharted : The Nathan Drake koleksiyonu 2 günlüğüne 89 TL oldu. Almayı düşünenler kaçırmasın derim. Bu ayda toplamda 12 tane indirim olacak. İndirimleri kaçırmamak için 2 günde 1 Playstation Store'u takip etmelisiniz.
Playstation store, 48 saatte 1 indirim yapmaya devam ediyor. Uncharted : The Nathan Drake koleksiyonu 2 günlüğüne 89 TL oldu. Almayı düşünenler kaçırmasın derim. Bu ayda toplamda 12 tane indirim olacak. İndirimleri kaçırmamak için 2 günde 1 Playstation Store'u takip etmelisiniz.
Napster Megapat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 805 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dispatcher 5 Aralık 2015 #2 Mükemmel bir indirim, serinin 4. oyunundan önce ilk 3 oyunu remastered olarak oynayıp hikayeye adapte olmak için süper fırsat.
Mükemmel bir indirim, serinin 4. oyunundan önce ilk 3 oyunu remastered olarak oynayıp hikayeye adapte olmak için süper fırsat.
Efecan Koç Hectopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2016 #3 Ben oyunu aldım ve oyun da menüde ve altyazılarda Türkçe şeçenegi mevcut ama seslendirmede yok bunu nasıl çözerim bir bilginiz var mı?
Ben oyunu aldım ve oyun da menüde ve altyazılarda Türkçe şeçenegi mevcut ama seslendirmede yok bunu nasıl çözerim bir bilginiz var mı?