Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.460 Makaleler 9 Çözümler 12 16 Eylül 2022 #11 Kesinlikle alınır.
Slykia Centipat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #12 xakiran dedi: Uncharted 5 diye bir oyun çıkmadı. PC’ye çıkacak olan bahsi geçen paket Uncharted 4 ve Uncharted 4’ün DLC’sini içeriyor. Genişletmek için tıkla... Aynısı spiderman için de geçerli değil mi ps de ayrı ayrı dlc gibi satıyorlar fakat pc de dlc ler direk içinde geliyor değil mi almayı düşünüyorum da konuyu hortlatmış olcam ama
xakiran dedi: Uncharted 5 diye bir oyun çıkmadı. PC’ye çıkacak olan bahsi geçen paket Uncharted 4 ve Uncharted 4’ün DLC’sini içeriyor. Genişletmek için tıkla... Aynısı spiderman için de geçerli değil mi ps de ayrı ayrı dlc gibi satıyorlar fakat pc de dlc ler direk içinde geliyor değil mi almayı düşünüyorum da konuyu hortlatmış olcam ama
MüslümBabasevdalısı Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #13 Singua dedi: PS3 de Uncharted 1-2-3 oynamıştım iyiydi 4 oynanır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oynanır PS4 de oynuyorum adamlar ne oyun yapmış diyorum aşırı zevkli grafikleri falan bayağı iyi fiyatının hakkını sonuna kadar verir
Singua dedi: PS3 de Uncharted 1-2-3 oynamıştım iyiydi 4 oynanır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oynanır PS4 de oynuyorum adamlar ne oyun yapmış diyorum aşırı zevkli grafikleri falan bayağı iyi fiyatının hakkını sonuna kadar verir