UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu oynanır mı?

nrywq4

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba bu paketin içinde Uncharted 4 ve kayıp miras var sanırım, nasıl bir oyun hikayesi nedir ne anlatır spoiler vermeden az bir şey bilgilendirebilir misiniz? Ayrıca 359 TL'ye değer mi?

Değer al oyna. (Az görünen Uncharted fanıyım) Hikayesi Nathan Drake'in abisi ile hapishaneden kaçması sonrası son macerası.

Değer al oyna. (Az görünen Uncharted fanıyım) Hikayesi Nathan Drake'in abisi ile hapishaneden kaçması sonrası son macerası.

Daha önce hiç Uncharted oynamadım. Bu pakette eksik oyun var mı? Ya da ilk hangi oyunu oynamalıyım?

Daha önce hiç Uncharted oynamadım. Bu pakette eksik oyun var mı? Ya da ilk hangi oyunu oynamalıyım?

4 ve 5 hariç diğerleri PC de olmadığı için emülatör oynarsınız zaten lore hariç bağlantısı yok oyunların.

1 de Sully ve Nathan'e elena ıle tanışıyor
2 de Chole dahil oluyor
3 de Elena ile Nathan'e sevgili olup chloe ayrılıyor
4 de abisi geliyor
5 de Chole geri dönüyor ve son macera.

Hocam detaya girmedim girersem spoi veririm.

Anladım yani sadece 4.oyun ve kayıp miras oynamam yeterli değil mi?

Uncharted'ın ilk 3 oyunu bu 2 oyundan katbekat daha iyidir. Onları oynama şansınız olursa oynayın. Eskiliğine bakmayın, çok güzel oyunlar.

Anladım yani sadece 4.oyun ve kayıp miras oynamam yeterli değil mi?
Hikaye olarak bağlı değiller. Dağınık sırayla oynayabilirsiniz. Bu arada kesinlikle ilk 3 oyunu oynayın.
Bence 1 öyle değil de yani günümüzde sarmaz.
Nasıl sarmaz? Çok severek bitirdim 1. oyunu. Başlarda eski geliyor ama sonrasında alışınca akıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…