FaLCoNn76 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #21 cgokhans dedi: Sağlam bir indirim gelse CS:GO itemlerini satıp alacağım ama pek indirime de girmiyor. Genişletmek için tıkla... Steam'de minimum 20 doları gördü hocam. Eğer Steam takıntınız yoksa Epic'teki fiyatı gayet iyi bence.
cgokhans dedi: Sağlam bir indirim gelse CS:GO itemlerini satıp alacağım ama pek indirime de girmiyor. Genişletmek için tıkla... Steam'de minimum 20 doları gördü hocam. Eğer Steam takıntınız yoksa Epic'teki fiyatı gayet iyi bence.
C cgokhans Megapat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #22 FaLCoNn76 dedi: Steam'de minimum 20 doları gördü hocam. Eğer Steam takıntınız yoksa Epic'teki fiyatı gayet iyi bence. Genişletmek için tıkla... Takıntım yok da cs go kasaları vesilesi ile bütçe kasıyoruz. O paralarla bedavaya alıyoruz. Tek mesele bu.
FaLCoNn76 dedi: Steam'de minimum 20 doları gördü hocam. Eğer Steam takıntınız yoksa Epic'teki fiyatı gayet iyi bence. Genişletmek için tıkla... Takıntım yok da cs go kasaları vesilesi ile bütçe kasıyoruz. O paralarla bedavaya alıyoruz. Tek mesele bu.
FaLCoNn76 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #23 cgokhans dedi: Takıntım yok da CS:GO kasaları vesilesi ile bütçe kasıyoruz. O paralarla bedavaya alıyoruz. Tek mesele bu. Genişletmek için tıkla... O da iyiymiş hocam öyle de alabilirisiniz.
cgokhans dedi: Takıntım yok da CS:GO kasaları vesilesi ile bütçe kasıyoruz. O paralarla bedavaya alıyoruz. Tek mesele bu. Genişletmek için tıkla... O da iyiymiş hocam öyle de alabilirisiniz.