Satıldı UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection KEY

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
AMD işlemci alınarak kazanılmış UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection KEY'i satılıktır. Tek ve son fiyat olarak 200TL düşünüyorum.
AMD Rewards üzerinden Steam hesabınıza aktarılarak kullanılacak.

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleme:
Steam kodu olarak mı veriliyor? Fiyatta indirim düşünür müsünüz?

Tek fiyat hocam indirim düşünmüyorum.
AMD rewards sitesinden etkinleştirip Steam hesabına aktarıldığı söyleniyor.
İşlemciyi bilmiyorum ancak ekran kartı yanında verilen oyunlarda sisteme bir program iniyor ve ekran kartını doğruladıktan sonra oyunu size veriyordu. Yani direkt Amd Rewards kodu ile bir başkası oyunu edinemeyebilir. Bir araştırın derim.

İşlemciyi bilmiyorum ancak ekran kartı yanında verilen oyunlarda sisteme bir program iniyor ve ekran kartını doğruladıktan sonra oyunu size veriyordu. Yani direkt Amd Rewards kodu ile bir başkası oyunu edinemeyebilir. Bir araştırın derim.
Forumdan bir kişi daha yardımcı oldu. Dediğiniz gibi bilgisayara inen bir program ile doğrulama yapıldığını söyledi. Tabii bu konuda da yardımcı olacağım etkinleştirme aşamasında.

Firmadan gelen kodu (bu kod aktivasyon kodudur; oyun kodu değil.) işlemci/ekran kartının olduğu sistemde doğrulama aracı ile AMD Rewards hesabına tanımlıyorsun bu kadar. Ondan sonra herhangi bir Steam hesabı bağlayarak oyunu kütüphaneye ekliyorsun. Oyun kütüphaneye geçtikten sonra Steam bağlantısını kaldırabilirsin problem olmaz.

Firmadan gelen kodu (bu kod aktivasyon kodudur; oyun kodu değil.) işlemci/ekran kartının olduğu sistemde doğrulama aracı ile AMD Rewards hesabına tanımlıyorsun bu kadar. Ondan sonra herhangi bir Steam hesabı bağlayarak oyunu kütüphaneye ekliyorsun. Oyun kütüphaneye geçtikten sonra Steam bağlantısını kaldırabilirsin problem olmaz.

Bilgilendirme için teşekkürler. İlgilenen kişinin Steam hesabına aktaracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı