Uncharted ve Just Cause oynamaya değer mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta da bahsedildiği gibi...
Serisi bitirilecek sadece bu iki oyun kaldı.

Hangi oyun, daha çok oynanmaya değer?
Hikayeye fazla odaklanan birisiyim, hangisi daha tatmin eder bu konuda?

Just Cause oyununda hikaye var ama "eh" dedirtecek bir hikaye. Yani bir göreve başlayınca ara sahne giriyor, görevin ne amaçla yapıldığı konuşuluyor ve ardından "Just Action" diyor sana oyun. Aksiyon dolu görevler, neredeyse bitmek bilmeyen yükseltmeler, genişlemeler derken oynanışın ön planda olduğunu anlıyorsunuz ister istemez. Ben de şu sıralar Just Cause 3'te takılıyorum. Saf aksiyon olarak kesinlikle öneririm ama hikaye için bilemiyorum, değmeyebilir.

Uncharted'ın hikayesini veya oynayışını bilmiyorum ama hikayeye odaklanıyorsanız Just Cause'dan daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.

Just Cause oyununda hikaye var ama "eh" dedirtecek bir hikaye. Yani bir göreve başlayınca ara sahne giriyor, görevin ne amaçla yapıldığı konuşuluyor ve ardından "Just Action" diyor sana oyun. Aksiyon dolu görevler, neredeyse bitmek bilmeyen yükseltmeler, genişlemeler derken oynanışın ön planda olduğunu anlıyorsunuz ister istemez. Ben de şu sıralar Just Cause 3'te takılıyorum. Saf aksiyon olarak kesinlikle öneririm ama hikaye için bilemiyorum, değmeyebilir.

Uncharted'ın hikayesini veya oynayışını bilmiyorum ama hikayeye odaklanıyorsanız Just Cause'dan daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.

Just Cause'da hikaye yok gibi bir şey, Uncharted hikaye olarak daha iyi.

Uncharted oyna diyorsunuz yani

Just Cause hikaye için oynanacak en son oyunlardan birisidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı