Uncharted ve Just Cause oynamaya değer mi?

Uncharted serisi kesinlikle aksiyon macera oyunları seven herkesin oynaması gereken bir seri 1 biraz eskimiş hissettirebilir fakat serinin kalanı başyapıt
Daha sinematik bir anlatımı var. Oyun ve film karılımı gibi bir oyun ana hikayeye çok güzel odaklanıyorsunuz.
Just Cause hikaye için oynanacak en son oyunlardan birisidir.
Serinin 1. oyunun grafikleri iyi değil.
Yani bir nevi GTA 3 oynuyormuşum gibi gelir, tatmin etmez.
2. oyununun PC versiyonu yok sanırım, ya da ben bilmiyorum.
Serinin hangi oyunundan başlamamı tavsiye edersiniz?
Aksiyon olarak bence Just Cause daha güzel.

Ben Just Cause 3 dışında hiçbirini bitirmedim. Just Cause 2 ile başladım sonra bakmak için Just Cause 1'i oynamıştım. Ardından Just Cause 4 oynadım fakat çok beğenmedim. Just Cause 2'den başlamanızı öneririm.

Sizi bilmem ama benim için çok ayrı yeri olan oyun Just Cause 3 2015'te gördüm ilk defa oyunu ve çok merak etmiştim bilgisayarımda kaldırmıyordu hep videolarını izliyordum sonra 2018'te iyi bir bilgisayar edindim hemen Steam'den aldım yüklemeye koyuldum oyun inince aralıksız 9 saat oynamışımdır çünkü oyun rüyalarımı süslüyordu bayağıdır hayalini kuruyordum ve oyun cidden çok seviyorum halen istediğin gibi her yeri patlat kaos yarat uç gez eğlen her şey var bence.

Serinin 1. oyunun grafikleri iyi değil.
Yani bir nevi GTA 3 oynuyormuşum gibi gelir, tatmin etmez.
2. oyununun PC versiyonu yok sanırım, ya da ben bilmiyorum.
Serinin hangi oyunundan başlamamı tavsiye edersiniz?

PC'ye Uncharted 4 ve Lost legacynin bulunduğu bir paket çıkacak sanırım sadece. Mecbur 4'ten başlamalısınız
Arkadaş hikayeye odaklandığını belirttiği için önerilmemiştir bence. Tüm serinin rezalet bir hikayesi olduğu ortada malum. Tabi oyunun öne çıkmaya çalıştığı şey hikayesi değil kaos ortamı o yüzden stres atmalık çerez bir oyun.

Katılıyorum ama Just Cause 3 cidden çok iyi kafa dağıtmalık oyun.

Just Cause YouTube'da izleyip oynamaya karar vermiştim, süzülüp kanca atmak hiç de eğlenceli gelmedi oyunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…