Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar ayarlar nasıl olmalı? Güzel bir görüntü kalitesi istiyorum şu ölçek keskinlik falan nasıl olmalı hiç bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar ayarlar nasıl olmalı? Güzel bir görüntü kalitesi istiyorum şu ölçek keskinlik falan nasıl olmalı hiç bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm Artyom Alekseyevich 6 Ekim 2023 Musty16 dedi: Kalite modu etki etmez mi FSR'nin? Peki kapıyıp o alttakı ayarı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kalite moduna alsan bile FSR kapalı halinden daha kötü görüntü elde edersin. Birinci önceliğin görüntü kalitesi ise kapalı tut. FPS düşükse ve arttırmak zorundaysan kalite modunda kullan tabii.
Musty16 dedi: Kalite modu etki etmez mi FSR'nin? Peki kapıyıp o alttakı ayarı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kalite moduna alsan bile FSR kapalı halinden daha kötü görüntü elde edersin. Birinci önceliğin görüntü kalitesi ise kapalı tut. FPS düşükse ve arttırmak zorundaysan kalite modunda kullan tabii.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #2 Görüntü kalitesi istiyorsan FSR'ı kapat. Artı 0 Eksi
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Ekim 2023 #3 Keskinliği ne kadar köklersen o kadar iyi. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 6 Ekim 2023 #4 VRAM kullanımın yanındaki işletim sistemi diger uyguluma yazıyor. Ne alaka anlamadım. Artı 0 Eksi
KS KS Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #5 Artyom Alekseyevich dedi: Görüntü kalitesi istiyorsan FSR'ı kapat. Genişletmek için tıkla... Kalite modu etki etmez mi FSR'nin? Artyom Alekseyevich dedi: Görüntü kalitesi istiyorsan FSR'ı kapat. Genişletmek için tıkla... Peki kapıyıp o alttakı ayarı ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Artyom Alekseyevich dedi: Görüntü kalitesi istiyorsan FSR'ı kapat. Genişletmek için tıkla... Kalite modu etki etmez mi FSR'nin? Artyom Alekseyevich dedi: Görüntü kalitesi istiyorsan FSR'ı kapat. Genişletmek için tıkla... Peki kapıyıp o alttakı ayarı ne yapmalıyım?
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #6 Musty16 dedi: Kalite modu etki etmez mi FSR'nin? Peki kapıyıp o alttakı ayarı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kalite moduna alsan bile FSR kapalı halinden daha kötü görüntü elde edersin. Birinci önceliğin görüntü kalitesi ise kapalı tut. FPS düşükse ve arttırmak zorundaysan kalite modunda kullan tabii. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Musty16 dedi: Kalite modu etki etmez mi FSR'nin? Peki kapıyıp o alttakı ayarı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kalite moduna alsan bile FSR kapalı halinden daha kötü görüntü elde edersin. Birinci önceliğin görüntü kalitesi ise kapalı tut. FPS düşükse ve arttırmak zorundaysan kalite modunda kullan tabii.