Uncherted 1-2-3 oynanmadan 4 oynanır mı?

Junji Ito

Hectopat
Yakın zamanda PC'ye çıkan Uncherted'ın 4. oyununu oynamak istiyorum lakin 1-2-3'üncü oyunları oynamış değilim. Ne yapabileceğime dair bir öneri sunabilir misiniz?

Oynanışlarını Türkçe dublaj olarak YouTube den izleyebilirsiniz.
Hocam ilerde oyunların remake sürümü yapılırsa ve PC'ye çıkış yaparsa oynamak isterdim ayrıca izlemem için de bir mesai harcamam gerekiyor. Oyunlar arasında doğrudan bir bağlantı yada kaçıracağım ciddi ayrıntılar olduğunu söyleyebilir misiniz?

Oynanır ama PC versiyonunu oynarken sinir krizi geçirebilirsin.
Neden hocam?

Hocam ilerde oyunların remake sürümü yapılırsa ve PC'ye çıkış yaparsa oynamak isterdim ayrıca izlemem için de bir mesai harcamam gerekiyor. Oyunlar arasında doğrudan bir bağlantı yada kaçıracağım ciddi ayrıntılar olduğunu söyleyebilir misiniz?

Neden hocam?
Doğrudan bir bağlantı yok. Direkt 4 oyna bir sıkıntı yaşamazsın.

Hocam ileride oyunların remake sürümü yapılırsa ve PC'ye çıkış yaparsa oynamak isterdim ayrıca izlemem için de bir mesai harcamam gerekiyor. Oyunlar arasında doğrudan bir bağlantı ya da kaçıracağım ciddi ayrıntılar olduğunu söyleyebilir misiniz?

Neden hocam?

Bazı mekanikler oturmamış, rahatsız edici ve Enes hocam benden biraz daha ileride oynuyor, arabadayken yükleniyor yazıp farklı bir sahneye geçip oyun keyfini bozuyormuş.

Neden hocam?
Çok şey kaybedeceğinizi sanmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı