Oynanışlarını Türkçe dublaj olarak YouTube den izleyebilirsiniz.Yakın zamanda PC'ye çıkan Uncherted'ın 4. oyununu oynamak istiyorum lakin 1-2-3'üncü oyunları oynamış değilim. Ne yapabileceğime dair bir öneri sunabilir misiniz?
Yakın zamanda PC'ye çıkan Uncherted'ın 4. oyununu oynamak istiyorum lakin 1-2-3'üncü oyunları oynamış değilim. Ne yapabileceğime dair bir öneri sunabilir misiniz?
Hocam ilerde oyunların remake sürümü yapılırsa ve PC'ye çıkış yaparsa oynamak isterdim ayrıca izlemem için de bir mesai harcamam gerekiyor. Oyunlar arasında doğrudan bir bağlantı yada kaçıracağım ciddi ayrıntılar olduğunu söyleyebilir misiniz?Oynanışlarını Türkçe dublaj olarak YouTube den izleyebilirsiniz.
Neden hocam?Oynanır ama PC versiyonunu oynarken sinir krizi geçirebilirsin.
Doğrudan bir bağlantı yok. Direkt 4 oyna bir sıkıntı yaşamazsın.Hocam ilerde oyunların remake sürümü yapılırsa ve PC'ye çıkış yaparsa oynamak isterdim ayrıca izlemem için de bir mesai harcamam gerekiyor. Oyunlar arasında doğrudan bir bağlantı yada kaçıracağım ciddi ayrıntılar olduğunu söyleyebilir misiniz?
Neden hocam?
Hocam ileride oyunların remake sürümü yapılırsa ve PC'ye çıkış yaparsa oynamak isterdim ayrıca izlemem için de bir mesai harcamam gerekiyor. Oyunlar arasında doğrudan bir bağlantı ya da kaçıracağım ciddi ayrıntılar olduğunu söyleyebilir misiniz?
Neden hocam?
Çok şey kaybedeceğinizi sanmam.Hocam ilerde oyunların remake sürümü yapılırsa ve PC'ye çıkış yaparsa oynamak isterdim ayrıca izlemem için de bir mesai harcamam gerekiyor. Oyunlar arasında doğrudan bir bağlantı yada kaçıracağım ciddi ayrıntılar olduğunu söyleyebilir misiniz?
Neden hocam?
Güncelleme beklenmeli mi yani sizce?Bazı mekanikler oturmamış, rahatsız edici ve Enes hocam benden biraz daha ileride oynuyor, arabadayken yükleniyor yazıp farklı bir sahneye geçip oyun keyfini bozuyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.