Under Armour Charged Edge ayakkabı nasıldır?

Edmond_Dantes

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Günlük spor model ayakkabı arayışındayım. Öneride bulunmak isteyen olursa 4K ya kadar çıkabilirim. Şu ürünü beğendim acaba under armour ayakkabı deneyen oldu mu daha önce? Ben denemedim. Kendisi de ayakkabı markası olmadığı için bir sorayım dedim.

under armour'un kalıplarını adidas kalıplarına benzetiyorum. nike ise 0,25 numara büyük gibi geliyor bana. bildiğin rahat spor ayakkabıları var.
marka adidas, nike, puma ayarında. gerçi doğuş perakende bir tık onların üzerinde konumlandırmaya çalışıyor. ama çok farkı yok.
reklam yüzü Stephen Curry.

Ben kendim bunu kullanıyorum. Memnunum bakabilirsin Under Armour'un ayakkabası hakkında yorum yapamam kullanmadığım için. Ama kötü ürün satmayacaklarını düşünüyorum. Gayet şık ve zarif bir ayakkabı gibi duruyor. iyi Sosyaller. Nike Air Zoom Pegasus 40 Road Running Erkek Spor Ayakkabı
Bu attığınız da güzelmiş ben zaten nike ı çok beğeniyorum fakat koşu ayakkabısı ya o yüzden çekindim bi günlük kullanımda sıkıntı olur mu diye koşu ayakkabılarının burnu kalkık oluyor ve günlük kullanımda tabanları eriyor. Rahat mı sık yürüyor musunuz acaba bunlarla ? Ve kalıbı hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı