Under Armour Lockdown 6 alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21
Meslek
Uçak Teknisyeni
Merhaba, 6000TL bütçem var ve ayakkabı almayı düşünüyorum. Çift veya tek fark etmez. Bu ayakkabıları düşündüm fiyatlarına değer mi?

44 ve 43 numara olabilir.

Merhaba, 6000TL bütçem var ve ayakkabı almayı düşünüyorum. Çift veya tek fark etmez. Bu ayakkabıları düşündüm fiyatlarına değer mi?

44 ve 43 numara olabilir.

Fiyatlar iyi gibi. Ben olsam lockdown 6 veya Max Aura 4 alırdım. Tabii bu yorumum tamamen estetiğinden kaynaklı. Ergonomosi hakkında hiçbir bilgim yok. İmkanınız varsa denemenizi öneririm

Fiyatlar iyi gibi. Ben olsam lockdown 6 veya Max Aura 4 alırdım. Tabii bu yorumum tamamen estetiğinden kaynaklı. Ergonomosi hakkında hiçbir bilgim yok. İmkanınız varsa denemenizi öneririm.

Max Aura 3 kullandım 3 hafta içinde açıldı 5leri çıkmış ama 4leri daha sağlam duruyor.

Fiyatlar iyi gibi. Ben olsam lockdown 6 veya Max Aura 4 alırdım. Tabii bu yorumum tamamen estetiğinden kaynaklı. Ergonomosi hakkında hiçbir bilgim yok. İmkanınız varsa denemenizi öneririm.

Lockdown6 hiçbir mağazada yok sadece Online'da bulabildim.

Aura 4'ten ilerleyin derim. Hem mağazada denerken gözünüze başka seçenekler de çarpabilir.

Nike mağazalarında yok Ankara'da geçen sezon olduğu için sanırım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-10 115535.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-10 115535.png
    17 KB · Görüntüleme: 19
O zaman kentpark veya ankamalle gidip bir bakın derim. Yanlış hatırlamıyorsam kentpark ve dibindeki diğer AVM'de bir sürü ayakkabı mağazası ve ayakkabı seçenği mevcuttu.

Hocam ankamallde superstep Sneaks Up ve sportinn dışında düzgün Nike satan yer yok oranın ustası oldum artık oradaki çalışanlar da tanıyor beni, ama hiç kentparktaki Nike mağazasına gitmedim cepada superstepe gitmiştim gidip bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı