- Makaleler
- 4
Burası nere oluyor? Ben nasıl burayı açacağım? Bir de "Free roam" bölümü Single Player mı oluyor?
Burası nere oluyor? Ben nasıl burayı açacağım? Bir de "Free roam" bölümü Single Player mı oluyor?
En başta çıkıyordu.
Free roam bölümünü ilk defa duyuyorum. Serbest mod olabilir mi?
bu arada oyunu nereden aldınız? Ben de istiyorum da.
Hocam kaç konu oldu? Enter ekranı şu göbeği açık kızın olduğu yer oyun ilk açılınca.Burası nere oluyor? Ben nasıl burayı açacağım? Bir de "Free roam" bölümü Single Player mı oluyor?
En başta çıkıyordu.
Free Roam bölümünü ilk defa duyuyorum. Serbest mod olabilir mi?
Bu arada oyunu nereden aldınız? Ben de istiyorum da.
NFS UG2 yaz google'a, Burak Alkan hocam da böyle yazıyorduHocam oyunu demo indirmediğinize emin misiniz?
Hocam oyunu dijital satış yapan platformlardan (Steam Origin vb) bulmanız çok zor hatta imkansız mecburen oyunu korsan kullanmanız gerekecek.
Hocam oyunu demo indirmediğinize emin misiniz?
Ben orijinal CD'sini atmıştım da oradan mı yükledi bilmiyorum.
Demo oyun. Demo olunca çıkmıyor mu?
Erişime açılmadığından oradan yükleyemedim.
Demo oyun. Demo olunca çıkmıyor mu?
Demo da yok diye biliyorum zaten bu tür eski oyunların orjinali sadece CD olarak var korsan indireceksiniz oynamak için.Demo oyun. Demo olunca çıkmıyor mu?
Hocam oyun demo olunca kısıtlı bir alanda gezmenize ve kısıtlı araba kullanmanıza neden oluyor küçük bir kasaba gibi bir yerde 4 Nissan 350Z ile geziyorsunuz.
Demo da yok diye biliyorum zaten bu tür eski oyunların orjinali sadece CD olarak var korsan indireceksiniz oynamak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.