Undertale 1.08 Türkçe yama kurunca çöküyor

Cont_re

Picopat
Makaleler
1
Undertale'nin son sürümü olan 1.08'a Türkçe yama kurduğum takdirde oyun başlar başlamaz çöküyor. Ne yapabilirim?

Oyununuz korsan ise yapamazsınız ve korsana destek vermiyoruz. Eğer orijinal ise Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler diyip "Betalar" seçeneğinden "old_version_101"i seçerseniz olacaktır.

Oyunun korsan olup olmaması ile alakası yok sorun dediğiniz gibi yama 1.001 sürümüyle uyumludur sadece maalesef 1.08 sürümü için bildiğim bir yama yok onun için 1.001 sürümünü kurmanız lazım bir de ben vaktinde *param olmadığı için* crackli oynamışlığım var ve de Türkçe yama uyumluydu şu an ise oyunu satın aldım ve de oynuyorum rahatlıkla.

Oyununuz korsan ise yapamazsınız ve korsana destek vermiyoruz. Eğer orijinal ise Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip "betalar" seçeneğinden "old_version_101"i seçerseniz olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı