maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 4 Eylül 2022 #1 Eski sürümde müzik olmadığı için (beta 101) bende 1.08 yaması arıyorum ama bulamıyorum, bulabilen var mı? Veya Steam üzerinde var mı?
Eski sürümde müzik olmadığı için (beta 101) bende 1.08 yaması arıyorum ama bulamıyorum, bulabilen var mı? Veya Steam üzerinde var mı?
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 4 Eylül 2022 #2 maraushi dedi: Eski sürümde müzik olmadığı için (beta 101) bende 1.08 yaması arıyorum ama bulamıyorum, bulabilen var mı? Veya Steam üzerinde var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu crack olarak mi indirdiniz? Eger ki oyleyse C diskinde 1-2 klasor olusturarak muzikleri aktif edebiliyoruz.
maraushi dedi: Eski sürümde müzik olmadığı için (beta 101) bende 1.08 yaması arıyorum ama bulamıyorum, bulabilen var mı? Veya Steam üzerinde var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu crack olarak mi indirdiniz? Eger ki oyleyse C diskinde 1-2 klasor olusturarak muzikleri aktif edebiliyoruz.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 6 Eylül 2022 #3 LastEmperor dedi: Oyunu crack olarak mi indirdiniz? Eger ki oyleyse C diskinde 1-2 klasor olusturarak muzikleri aktif edebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hayır satın aldım ama yine de klasörler var.
LastEmperor dedi: Oyunu crack olarak mi indirdiniz? Eger ki oyleyse C diskinde 1-2 klasor olusturarak muzikleri aktif edebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hayır satın aldım ama yine de klasörler var.
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 6 Eylül 2022 #4 maraushi dedi: Hayır satın aldım ama yine de klasörler var. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatirlamiyorsam C: Diskinde GOG Games adinda bir klasor olusturup icinede Undertale dosyalarini atiyorduk. Ama Steam'den oldugu icin exe dosyasi olmayabilir o yuzden emin degilim ama isterseniz yine de deneyin.
maraushi dedi: Hayır satın aldım ama yine de klasörler var. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatirlamiyorsam C: Diskinde GOG Games adinda bir klasor olusturup icinede Undertale dosyalarini atiyorduk. Ama Steam'den oldugu icin exe dosyasi olmayabilir o yuzden emin degilim ama isterseniz yine de deneyin.