Oldukça övülen bir hikayesi var, %75 indirimle 10 dolardan 2.49 dolara yani 102 TL'ye düşüyor.
Benzersiz ve farklı bir oyun sistemi, karakterleri iyi yansıtan müzikleri ve güzel ve dolu hissettiren karakterler kaynaklı. Tabi karakterler sevimli olunca çocuk ve ergen yaştaki kitlelere daha çok hitap ediyor ve adı doğal olarak "balon" oluyor.Evrenin en çok abartılan 2.ci oyunu (bana göre) insanlar bu oyunu neden bu kadar övdüğünü veya abarttığını anlamış değilim.
Benzersiz ve farklı bir oyun sistemi, karakterleri iyi yansıtan müzikleri ve güzel ve dolu hissettiren karakterler kaynaklı. Tabii karakterler sevimli olunca çocuk ve ergen yaştaki kitlelere daha çok hitap ediyor ve adı doğal olarak "balon" oluyor.
Bende şu an pek haz etmiyorum ama zamanında sıfır kafa ile girince bayağı zevkli gelmişti.
"anlamış değilim." dediğiniz için sebebini söylemiş oldum. Herkes için illaki abartı oyunlar.Ben şunu demek istedim daha doğrusu iyi veya kötü değil kesinlikle ama bu benim için şarkılar içinde geçerli mesela dinler misiniz sever misiniz bilmem motive, uzinin eskiden birlikte yaptığı müzikleri çok severim çok ama çok abartıldığını da düşünürüm aynı RDR2 içinde geçerlidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.