Sürprizbozan Undertale canavar çocuğun hayaleti

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oyunbekleyen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen Undertale iyi son yapmak için baştan başlamıştım ve mutlu şekilde oynuyordum oyundaki canavar çocuğu bilirsiniz onu köprüden düşmekten kurtardım elbette ve ardından Undyne ile arkadaş oldum falan sonra Teemy köyünü bulmak için şelaleye gittiğim de rastgele bir yere girdim ve bembeyaz haldeki canavar çocuk ile karşılaştım. Bir anda kanım dondu onun yaşıyor olması lazımdı bütün mutluluğum yerini bir korkuya kaptırdı onunla konuştuğumda bana "senin hiç var olmadığın bir dünya hayal ettin mi sen yokken her şey yolunda ilerliyor. Hah düşünmesi bile içimi ürpertiyor" dedi bir süre ona baktım ve ona bir şemsiye getirmeye karar verdim. Çünkü onunla şemsiye altında yürümüştük şemsiyeyi ona götürdüğümde bana "şemsiye mi ama yağmur yağmıyor ki hah. Ama bu bana daha iyi hissettirdi teşekkür ederim beni asla unutma olur mu" dedi ve yok oldu. Bu neden olabilir? Uykularım kaçtı anladığım kadarıyla bununla karşılaşan çok kişi yok bunun olma ihtimali nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_20230509_172110.jpg
    IMG_20230509_172110.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba, geçen Undertale iyi son yapmak için baştan başlamıştım ve mutlu şekilde oynuyordum oyundaki canavar çocuğu bilirsiniz onu köprüden düşmekten kurtardım elbette ve ardından Undyne ile arkadaş oldum falan sonra Teemy köyünü bulmak için şelaleye gittiğim de rastgele bir yere girdim ve bembeyaz haldeki canavar çocuk ile karşılaştım. Bir anda kanım dondu onun yaşıyor olması lazımdı bütün mutluluğum yerini bir korkuya kaptırdı onunla konuştuğumda bana "senin hiç var olmadığın bir dünya hayal ettin mi sen yokken her şey yerinde ilerliyor hah düşünmesi bile içimi ürpertiyor" dedi bir süre ona baktım ve ona bir şemsiye getirmeye karar verdim. Çünkü onunla şemsiye altında yürümüştük şemsiyeyi ona götürdüğümde bana "şemsiye mi ama yağmur yağmıyor ki hah. Ama bu bana daha iyi hissettirdi teşekkür ederim beni asla unutma tamam mı" dedi ve yok oldu. Bu neden olabilir? Uykularım kaçtı anladığım kadarıyla bununla karşılaşan çok kişi yok bunun olma ihtimali nedir?
Bu çok nadir bir şey. Şimdi bunun neyle bağlantılı olacağını yazacağım. Gaster diye bir karakter var ondan bahsediyor YouTube'da aratabilirsiniz.

Oyunu 7 kere bitirdim ama bununla karşılaşmadım :D

Merhaba, geçen Undertale iyi son yapmak için baştan başlamıştım ve mutlu şekilde oynuyordum oyundaki canavar çocuğu bilirsiniz onu köprüden düşmekten kurtardım elbette ve ardından Undyne ile arkadaş oldum falan sonra teemy köyünü bulmak için şelaleye gittiğim de rastgele bir yere girdim ve bembeyaz haldeki canavar çocuk ile karşılaştım. Bir anda kanım dondu onun yaşıyor olması lazımdı bütün mutluluğum yerini bir korkuya kaptırdı onunla konuştuğumda bana "senin hiç var olmadığın bir dünya hayal ettin mi sen yokken her şey yolunda ilerliyor. Hah düşünmesi bile içimi ürpertiyor" dedi bir süre ona baktım ve ona bir şemsiye getirmeye karar verdim. Çünkü onunla şemsiye altında yürümüştük şemsiyeyi ona götürdüğümde bana "şemsiye mi ama yağmur yağmıyor ki hah. Ama bu bana daha iyi hissettirdi teşekkür ederim beni asla unutma olur mu" dedi ve yok oldu. Bu neden olabilir? Uykularım kaçtı anladığım kadarıyla bununla karşılaşan çok kişi yok bunun olma ihtimali nedir?

Gaster followers olarak geçen easter egg tarzı bir şey. Çok nadir çıkıyor oyunun arka plan hikayesi.

Aşırı nadir bir şey oyunun başında atanan fun level ile alakalı bir şey fun level 45 olunca çıkıyordu bu yaratık galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı