Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 365 8 Ağustos 2023 #1 Asgoreyi öldürdüm insaf yapmadan sonra Flowey geldi onu da öldürdüm gene insaf yapmadım. Sonra Flowey normal bir çiçek oldu. Papyrus ile Sans'ın diyalogu geldi ondan sonra Asgore'nin oraya attı beni. Napacağım?
Asgoreyi öldürdüm insaf yapmadan sonra Flowey geldi onu da öldürdüm gene insaf yapmadım. Sonra Flowey normal bir çiçek oldu. Papyrus ile Sans'ın diyalogu geldi ondan sonra Asgore'nin oraya attı beni. Napacağım?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #2 Asgore fightta bağışlamayı dene.
Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 365 8 Ağustos 2023 #3 Barisdkmn dedi: Asgore fightta bağışlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim ama gene öldü anlamadığım şekilde. Flowey savaşına bile atmadan gene oyun Asgore savaşının kısmına attı.
Barisdkmn dedi: Asgore fightta bağışlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim ama gene öldü anlamadığım şekilde. Flowey savaşına bile atmadan gene oyun Asgore savaşının kısmına attı.
popbob Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 224 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #4 Niyet ettim alahım banlanmamaya rez.