Undertale hala oynanır mı?

shenkai

Decapat
Daha fazla  
Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı?

Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı?
Oyunların oynama yaşı ya da yılı olmaz. Oyunları popülerliğine göre değil zevkine göre alıp oynamanı öneririm.

Bol boş vaktiniz varsa oynamaya değer diyebilirim.

Bana göre mantıksız soru, oyun hikaye odaklı grafik ile ilgisi yok yılın da önemi yok. Eğer oyunu hiç oynamadıysan direkt oyna kütüphanede varmış zaten, oynayasın yoksa oynamazsın Türkçe yamayı unutma ama.

İfadeler: GKD
undertale herzaman her an oynanır hala canım sıkıldığında sans fight atarım ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…