shenkai Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı?
Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı?
trustright Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 975 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #2 shenkai dedi: Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oyunların oynama yaşı ya da yılı olmaz. Oyunları popülerliğine göre değil zevkine göre alıp oynamanı öneririm.
shenkai dedi: Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oyunların oynama yaşı ya da yılı olmaz. Oyunları popülerliğine göre değil zevkine göre alıp oynamanı öneririm.
EmirKaira Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Geforce 940mx i57200U 8gb ram Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 shenkai dedi: Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Bol boş vaktiniz varsa oynamaya değer diyebilirim.
shenkai dedi: Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Bol boş vaktiniz varsa oynamaya değer diyebilirim.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.824 Çözümler 20 20 Ağustos 2025 #4 Bana göre mantıksız soru, oyun hikaye odaklı grafik ile ilgisi yok yılın da önemi yok. Eğer oyunu hiç oynamadıysan direkt oyna kütüphanede varmış zaten, oynayasın yoksa oynamazsın Türkçe yamayı unutma ama.
Bana göre mantıksız soru, oyun hikaye odaklı grafik ile ilgisi yok yılın da önemi yok. Eğer oyunu hiç oynamadıysan direkt oyna kütüphanede varmış zaten, oynayasın yoksa oynamazsın Türkçe yamayı unutma ama.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Ağustos 2025 #5 Bence oynanır.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.945 Çözümler 40 Yer New York 20 Ağustos 2025 #6 Oynanır sonuçta Online oyun değil.
Hurma Ağacı Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #7 shenkai dedi: Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... 2050'de bile oynarsınız.
shenkai dedi: Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... 2050'de bile oynarsınız.
shenkai Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #8 sado01 dedi: Bana göre mantıksız soru, oyun hikaye odaklı grafik ile ilgisi yok yılın da önemi yok. Genişletmek için tıkla... Grafiklere takılan bir insan değilim zaten, oynanış anlamında demiştim.
sado01 dedi: Bana göre mantıksız soru, oyun hikaye odaklı grafik ile ilgisi yok yılın da önemi yok. Genişletmek için tıkla... Grafiklere takılan bir insan değilim zaten, oynanış anlamında demiştim.
eymenyzg Picopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #9 shenkai dedi: Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... undertale herzaman her an oynanır hala canım sıkıldığında sans fight atarım ara ara
shenkai dedi: Undertale'yi geçen yıllarda satın almıştım ama nedenini hatırlamadığım bir şekilde oynamayı bırakmıştım. 2025'te sizce Undertale hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... undertale herzaman her an oynanır hala canım sıkıldığında sans fight atarım ara ara
B Batuhan Akn Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #10 kesinlikle oynanır