Humo Yuuki Femtopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2024 #1 Merhaba. Undertale'ı toplam 3 kere iyi, normal ve kötü son olarak bitirdim. Şu an hala iyi son yapmaya çalışıyorum. (Undyne ile savaşacağım.) Gına geldi artık. Sürekli aynı diyaloglar, aynı cevaplar, aynı savaşlar. Sayın Undertale hocalarım, bana önereceğiniz, kolay olan bir Undertale modu istiyorum. Şimdiden sağ olun, iyi akşamlar. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
Merhaba. Undertale'ı toplam 3 kere iyi, normal ve kötü son olarak bitirdim. Şu an hala iyi son yapmaya çalışıyorum. (Undyne ile savaşacağım.) Gına geldi artık. Sürekli aynı diyaloglar, aynı cevaplar, aynı savaşlar. Sayın Undertale hocalarım, bana önereceğiniz, kolay olan bir Undertale modu istiyorum. Şimdiden sağ olun, iyi akşamlar.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 1 Temmuz 2024 #2 Mod değil de fangame olur mu?
Humo Yuuki Femtopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Temmuz 2024 #3 SadeceZinzap dedi: Mod değil de fangame olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur Hocam.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 1 Temmuz 2024 #4 Humo Yuuki dedi: Olur Hocam. Genişletmek için tıkla... Undertale Yellow.
Humo Yuuki Femtopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2024 #5 SadeceZinzap dedi: Undertale Yellow. Genişletmek için tıkla... Duydum... Hatta Undertale'dan daha iyi olduğunu da duydum. Bir bakayım, öneri için çok sağol.
SadeceZinzap dedi: Undertale Yellow. Genişletmek için tıkla... Duydum... Hatta Undertale'dan daha iyi olduğunu da duydum. Bir bakayım, öneri için çok sağol.