Undertale kaç saatte bitiyor?

beydirbey

Hectopat
Makaleler
1
Bazıları 8 saat olduğunu falan yazmış. Yaklaşık 2.5 saat oynadım ve örümcek bossundayım. Kaç saat kalmıştır?

3 saat kalıyor.

Muffet yenildiğinde haber verebilirseniz seviniriz.

Bazıları 8 saat olduğunu falan yazmış. Yaklaşık 2.5 saat oynadım ve örümcek bossundayım. Kaç saat kalmıştır?

Oyun yaklaşık 7 saat walkthroughlarda. Ama walkthroughlar yavaş ilerlediğinden 5-6 saatlik bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Yukarıda arkadaşın dediği gibi 3 saat kalmış.

3 saat kalıyor.

Muffet yenildiğinde haber verebilirseniz seviniriz.

@beydirbey Muffet'ı geçmiş. Lakin ceza aldığından yazamadı.

Son düzenleme:
Steam yorumlarında falan 100 saat oynayanları görüyorum onlar aynı yerleri tekrar tekrar mı oynuyolar yoksa bütün sonlarını her şeyi falan görmek mi 100 saat sürüyor.

Steam yorumlarında falan 100 saat oynayanları görüyorum onlar aynı yerleri tekrar tekrar mı oynuyolar yoksa bütün sonlarını her şeyi falan görmek mi 100 saat sürüyor.
Hayir tabii ki. Programla oyun suresi arttirilabiliyor ya da kart dusurmek icin.

Hayir tabii ki. Programla oyun suresi arttirilabiliyor ya da kart dusurmek icin.

Peki oyunun hikayesini Full anlamak ve eğer varsa bütün yan görevleri yapıp bütün görevleri her şeyi farklı sonlarla görmek kaç saat sürer. Yani oyunu silip süpürmek yapacak bir şey kalmaması, örnek olarak Fallout 3'ü 118 saat oynadim o tarzda olursa kaç saat sürer yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…