HardyBatu Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 12 17 Eylül 2023 #1 Undertale'de chara dünyayı sil ya da silme seçeneği verdi silme dedim oyun siyah ekranda kaldı ne yapmalıyım?
Undertale'de chara dünyayı sil ya da silme seçeneği verdi silme dedim oyun siyah ekranda kaldı ne yapmalıyım?
Çözüm 7 7 703768 17 Eylül 2023 HardyBatu dedi: Undertale'de chara dünyayı sil ya da silme seçeneği verdi silme dedim oyun siyah ekranda kaldı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunun özelliği bu siz sil diyene kadar öyle bekletecek sizi.
HardyBatu dedi: Undertale'de chara dünyayı sil ya da silme seçeneği verdi silme dedim oyun siyah ekranda kaldı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunun özelliği bu siz sil diyene kadar öyle bekletecek sizi.
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 17 Eylül 2023 #2 HardyBatu dedi: Undertale'de chara dünyayı sil ya da silme seçeneği verdi silme dedim oyun siyah ekranda kaldı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunun özelliği bu siz sil diyene kadar öyle bekletecek sizi. Artı 0 Eksi Çözüm
HardyBatu dedi: Undertale'de chara dünyayı sil ya da silme seçeneği verdi silme dedim oyun siyah ekranda kaldı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunun özelliği bu siz sil diyene kadar öyle bekletecek sizi.
KS KS HardyBatu Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 12 17 Eylül 2023 #3 703768 dedi: Oyunun özelliği bu siz sil diyene kadar öyle bekletecek sizi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama ruhumu sattım oyunu en baştan sanki yeni yüklemişim gibi yaptı sanırım artık ruhsuzum ruhumu satınca oyunda değişiklik oluyor mu? Artı 0 Eksi
703768 dedi: Oyunun özelliği bu siz sil diyene kadar öyle bekletecek sizi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama ruhumu sattım oyunu en baştan sanki yeni yüklemişim gibi yaptı sanırım artık ruhsuzum ruhumu satınca oyunda değişiklik oluyor mu?
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 18 Eylül 2023 #4 HardyBatu dedi: Teşekkürler ama ruhumu sattım oyunu en baştan sanki yeni yüklemişim gibi yaptı sanırım artık ruhsuzum ruhumu satınca oyunda değişiklik oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet iyi son ile bitirseniz bile sondaki resim farklı oluyor. Artı 0 Eksi
HardyBatu dedi: Teşekkürler ama ruhumu sattım oyunu en baştan sanki yeni yüklemişim gibi yaptı sanırım artık ruhsuzum ruhumu satınca oyunda değişiklik oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet iyi son ile bitirseniz bile sondaki resim farklı oluyor.