TheEren459 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 95 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu son sadece Undertale korsan versiyonunda vardır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu son sadece Undertale korsan versiyonunda vardır.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #2 TheEren459 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu son sadece Undertale korsan versiyonunda vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam İngilizce bilgim çok olmadığından soruyorum. Burada korsan ile alakalı bir şey söylüyor mu? "Sen sadece bir suçlusun değil mi? Suçlular mutlu sonla bitmez." diyormuş ve "10 dolar ödemekten kaçtın" diyor.
TheEren459 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu son sadece Undertale korsan versiyonunda vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam İngilizce bilgim çok olmadığından soruyorum. Burada korsan ile alakalı bir şey söylüyor mu? "Sen sadece bir suçlusun değil mi? Suçlular mutlu sonla bitmez." diyormuş ve "10 dolar ödemekten kaçtın" diyor.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Ocak 2022 #4 Bu oyun 10 Dolar mıymış? Steam'de 10 TL'ydi diye hatırlıyorum. Fiyatı iyi düşürmüşler TR için.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #5 Rolesional dedi: Hocam İngilizce bilgim çok olmadığından soruyorum. Burada korsan ile alakalı bir şey söylüyor mu? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanıyorsun korsan kullananlar mutlu sona sahip olamaz, 10 dolar ödemek istemedin gibi şeyler diyor.
Rolesional dedi: Hocam İngilizce bilgim çok olmadığından soruyorum. Burada korsan ile alakalı bir şey söylüyor mu? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanıyorsun korsan kullananlar mutlu sona sahip olamaz, 10 dolar ödemek istemedin gibi şeyler diyor.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #6 Hocam korsanı cezalandırmak mantıklı aslında burada bazı diğer oyunların korsanında olan cezaları koymuşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam korsanı cezalandırmak mantıklı aslında burada bazı diğer oyunların korsanında olan cezaları koymuşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #8 Silinen üye dedi: GTA4'de ekran sarsıldığını hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam fakat bazı korsancılar bunu düzeltmeyi başarmıştı.
Silinen üye dedi: GTA4'de ekran sarsıldığını hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam fakat bazı korsancılar bunu düzeltmeyi başarmıştı.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Ocak 2022 #9 Rolesional dedi: Hocam korsanı cezalandırmak mantıklı aslında burada bazı diğer oyunların korsanında olan cezaları koymuşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İndirdiğim oyunlarda 1 kere bile cezalandırılmadım. Böyle saçmalıklar çıksa karşıma gidip oyunu orijinal almam, crack indirdiğim siteyi değiştiririm.
Rolesional dedi: Hocam korsanı cezalandırmak mantıklı aslında burada bazı diğer oyunların korsanında olan cezaları koymuşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İndirdiğim oyunlarda 1 kere bile cezalandırılmadım. Böyle saçmalıklar çıksa karşıma gidip oyunu orijinal almam, crack indirdiğim siteyi değiştiririm.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #10 Silinen üye dedi: GTA4'de ekran sarsıldığını hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: GTA4'de ekran sarsıldığını hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et